FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Wednesday, May 7, 2014

HELLO 2014 dan hidup

ASSALAMMUALAIKUM dan HAI !

Ya Allah, dah lama gila sebenarnya tak buka blog. berhabuk. last usha pun bulan Ogos 2013. Nampak tak betapa berkurun lama ?
Banyak sebenarnya benda nak cerita. Kalau dulu, blog ni sentiasa ada pengunjung. sekarang rasanya dah takde kot org nak follow. HAHA sebab dah berhabuk sangat. Kalau ada yg masih duk tunggu tu, Alhamdulillah. Kalau yg takde tu, takpe je zama paham. HIHI

Mana nak mula pun tak tau ni. Okay la, mula dgn life sebagai pelajar dulu. Sedar tak sedar, dah 3 tahun okay zama buat degree ! Degree in apa? Korang tak tau lagi eh? HIHI. zama amik degree in Automotive Engineering. OK tak muka camni amik engineering? weeee~

Banyak sgt rencah kehidupan sepanjang 3 tahun ni. nak kata zama pandai top2 tak jugak. biasala student engineering ada fail satu dua subjek. kalau takde tu, mmg gempak la. zama pun struggle mati-matian je nak score. pointer belakang kira, yg penting lulus ni ha. kenapa? Automotive kot. rasa nak kerat leher je belajarnya. tapi itulah, suka sgt challenge diri sendiri. sekarang dah tersadai belajar automotive. nak tukar course mmg ceritanya dah malas la. so teruskan jugak lah. 

NEXT, family? hmm ingat lagi Aya? Danish Ara Arizi anak buah zama tu? sekarang dah 4 tahun dah dia. makin besar makin nakal. makin banyak pulak dia merapu mcm zama. HAHA mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasik kan. Nanti zama upload gamba dia ye. korang mesti suka punya la. Sebab dia mmg dah cantik sekarang. Hihi. dah pergi tadika pun tapinya kuat ponteng ! -.-'

posing ala-ala spiderman sikit. haha


Lagi? HMMMM zama dan kawan ada bukak bisnes. NZSKIRTHOUSE. kepada yg rajin tu boleh la follow kat instagram instagram.com/nzskirthouse . kalau kat facebook, boleh like sini www.facebook.com/nzskirthouse . sila la like dan promote kat kawan2. hihi. dah almost setahun sebenarnya zama buat. dari 2013 bulan 9 camtu. banyak sgt dugaan sepanjang buat bisnes ni. tapinya, zama tak reti sgt sebenarnya mcm mana nak majukan bisnes. anyone boleh ajar? rasanya dah berpuluh juta kali dah upload kat fb, instagram. customer tu always ada tapinya tak berapa tetap and tak dapat nak agak :(


ini zama dan kawan. nama dia Norwan. dah kawen tau dia. so, dia dah tak available. hihi. zama bila nak kawen? EMMMMM nanti kalau zama nak kawen, zama pos kat sini eh =p sorry la zama mmg mengada sikit. model-model dalam bisnes zama ni, semuanya muka sendiri je. HAHA jimat kos la org kata.

sekarang ni, zama tgh lancarkan projek raya. material dari Italian Silk touch. mini kurung ni pre-order kalau siapa2 nak. size boleh mintak dari xs-2xl. ha besa kan? so kalau ada siapa2 minat, boleh la email zama kat nzskirthouse@gmail.com . 

price : RM 210 with postage.


selain dari tu, zama ada jugak ready made skirt. ada dua cutting. satu A-cut. satu lagi six gore cut. nanti zama upload gamba ye.


4 warna di atas ni ialah cutting six gore. Hanya RM35 exclude postage.
Kalau nak beli one set with blouse pun boleh. Blouse sahaja RM45 exclude postage.
Kalau beli one set, hanya RM 80 free postage.


6 warna diatas ini pula ialah A-cut cutting. Hanya RM 32 tanpa pos.
Blouse seperti biasa RM 45 tanpa pos.
Kalau beli both, Rm75 free postage :)

HAAAA siap promote lagi tau. hihi. so siapa2 yg mcm berkenan atau nak berkenalan dgn zama ke nak tanya apa2 ke, boleh email ke nzskirthouse@gmail.com (atas urusan bisnes dan jual beli). kalau nak sembang2 kosong, boleh email ke aposchbluesh@gmail.com

lotsoflove, ZAMA :)

No comments: