FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Friday, July 6, 2012

The Family's Birthday !

tralalalal ASSALAMMUALAIKUM !
auuuuuuwwwwcakkk ! HAI saya kembali ! hehe. dah lama blog ni kering kontang. upload sekali, hilang sekali. bila hilang tu berbulan-bulan lak aih lamanya tu. kihkih. harap mohon ampun dan maaf sekalian alam kepada warga pembaca dan yg tak nak baca. ngehehe

tajuk kali ni family's birthday? oh bukannya kitorang semua lahir pada hari yg sama. tak tak. kebetulan tarikhnya dekat dekat saja. so untuk jimat cost, sambut sekali je lah. ye dok? HAHA 

PLACE : Pullman Putrajaya Lakeside Hotel
DATE : 30 Jun 2012
THE BIRTHDAY BOYS & GIRL : Abah, Fahmi and Kak ira
jangan cakap korang lupa si comel yg selalu jadi paparan unggul lah kat blog zama ni. say HI to baby Ara. she is 2 years and 4 months now. dah besar. dah boleh jalan. dah boleh cakap banyak. dah boleh membebel. dah boleh marah. HAHAHA pendek kata, she can do everything now ! comel kan kan kan kan? ;)
tiup lilin ! ni time paling zama suka. hehe. semua dah tua-tua. ada pulak kek depan mata kan. comel jep. Ara sibuk sekali tu nak tiup lilin -.-'
Tiramisu by Secret Recipe.
oh eh? siapa ni? JENGJENGJENG =p
Ara and Amy :)
introducing, AMY ! or cik bunga ? kihkih. Ara panggil dia ni cik bunga? kenapa? sebab dulu Amy ni suka pakai hairband ada bunga. HAHA Amy jgn marah ye. oh tak lupa jugak, dia ni in sha Allah bakal jadi kakak ipar zama jugak ;)
"Aya nak makan ni mama !" - Ara cakap
ni kakak ipar zama. Kak Ira :) dia la yg melahirkan si Ara yg comel bambam ni. hihi
ni? mama saya :) hijau gitu. hehe
ni? big boss saya. hehe. ni Abah zama. makan jangan tak makan. mahal ni. tak makan rugi. heee
sebelah kiri tu? adik and yg botak tu Fahmi abgku yg emmm botak tu lah. HAHA
the one yg paling left tu Kak Pia. adik Kak Ira :) tak nampak pulak muka haih
the one paling kanan sekali? biarlah rahsia :)
ini Ara. makan cherry tak padan dengan mulut kecik -.-
saya pemalu. hihihihi

kbye ! =D

5 comments:

Indah Mulya said...

darlinggg! gila lama lah u nyepi..tup tup, trus up post psl fmly n makan2 plak..mmg bhgia btol tgk org bhgia ni ;p

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha lama kan? sebulan satu post je. haha.

jaya jr said...

haha,pemalunye die..kui3

Jaja Fadzalina said...

Zama...
Mcm mana kenal @inche izuma? Kita satu U dgn dia. Keciknya dunia kan?

Kemain lagi bahgia skrang.

E'in said...

bestnye.. :)