FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Tuesday, June 5, 2012

Cuti Sem yowww !

ASSALAMMUALAIKUM and HAI everyone :)

how are you? wah gedik speaking kan =p
so, apa cerita semua org sekarang ni? ye la, dah lama tak blogwalking ni. cerita apa pun tak tau. busy dgn class, event and macam2 lah kat hostel sana tu.

now, its time for me to take a break dalam 3 minggu kot. tapi break zama tu takde la break sgt. sbb nak pergi mana? nak pergi hohohoholidayyy ! yay me YAY ! =D

para warga UIA sekalian mesti ada yg dah tgh seronok bersuka ria, and ada jugak tgh struggle nak jwb exam last payyyper lah apa lah. every course, every subjects, lain lain jadual dia. so macam tu lah cerita dia. zama habis exam dulu ! HAHA

well, exam done. course pre-registration done. mahallah pre-registration done. zama tak dapat bilik dgn kawan-kawan lama which is sgt sedih sebenarnya, i dont know why. but maybe its time for me utk belajar jauh sikit dari diorg. maybe la. well, hari-hari tgk muka kawan sama jemu jugak kan. so berpindah la zama sem depan dgn lemah longlai dan malasnya. HAHA

so, HAPPY HOLIDAY UIA-an !