FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Saturday, January 14, 2012

HELLO ! baru nak buat entry new year ke?

ASSALAMMUALAIKUM everyone :)

OH MY GOD ! dah dua bulan lebih kot tak update kan. mesti semua orang pun macam dah malas nak visit this blog. kehkeh. takpe, tak kisah. its about sharing some happy moments. tapi dah kalau takde, takde la nak happy kan. HIHI 

how are you doing people? :)

well, I just finished my first semester in UIA. okay, everyone knows zama student UIA. ye betul lah tu. and baru masuk sambung degree -.-' HAHA nevermind. emo terlebih ni. baru habis exam. takde la baru sangat sebab dah 6 hari cuti. orang lain kesian paper habis 16 Jan. wuuuwww kesian weh kesian. untung jugak jadi budak engineering even sehari dua paper and paper semua gap sehari dua je pun tapi boleh cuti awal =p so jangan la jealous kepada bebudak UIA yg amik course selain dari engineering. mihmih

nak share ape ye? HAAAAA ! untuk pembukaan tahun 2012 ni, first entry ni, meh la nak bagi korang dengar lagu ni. tak tahu korang layan ke tak. ke korang layan nasyid je? -.- takpe, layan je lagu apa pun asalkan jangan taksub sudehhhhhh

kenal ALEXANDRA STAN ? yang menyanyi lagu MR SAXOBEAT. oh ye, siapa layan disco or radio selalu memang confirm suka or layan lagu ni. tapi tak semestinya jugak sbb zama bukan kaki disco, heee tapi zama suka rentak and beat dia. cool and fresh ! try ah layan ;) kalau korang rasa sexy sangat, tak payah ah tengok dia. dengar lagu sudeh =p


how was it? tak suka? tak suka takpe. just something to share ;)

HAPPY NEW YEAR EVERYONE !
even dah terlambat -.-'

5 comments:

fathiah said...

hapy new year :D

Indah Mulya said...

slamat tahun baru syg! tho da 14 hari berlalu..hehe..i miss u!

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

fat ; rindu fat !

IM ; hahaha selamatb tahun baru jugak. hehehe. lambat gila i wish -.- i miss u too. u dah balik kuching?

Ruzzzzz :D said...

ur junior was here!hye sis!heeeeee :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hey ruzz ! :)