FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Monday, June 6, 2011

lagu dah basi la

ASSALAMMUALAIKUM :)

dah dekat sebulan lagi rasanya zama tak update blog. huahuahua ponat ekau sumo nunggu eden upload? kihkih. tah cacat tibe2 nak cakap loghat nogori. padahal tak reti haprak apa pun =p

well well well , sebenarnya takde idea nak update apa. haa terus terang gila ni bagi explanation kenapa tak update blog. HAHAHA well, ada jugak suggestion dari kawan suruh buat twitter, hmmm kena fikir rajin ke idaknye =p

terus terang lagi sekali, saya dah berhenti kerja. okay, dah jadi penganggur balik. HAHA tanam anggur la ye kat rumah nampaknya walaupun kat rumah takde tanah -.-' ada batu je banyak HAHA

sangat boring sebenarnya duduk rumah nak tunggu September. rasa macam janggut dah nak tumbuh . okay, stop merapu zama, stop ! -.- kenapa la degree lambat sungguh? dah la dapat AUTOMOTIVE. okay kawan-kawan , saya sekarang student AUTOMOTIVE. cita-cita nak jadi pilot, nak belaja Aerospace Engineering semua tak kesampaian. alih-alih , aku tengok kereta je la hari-hari. HAHA

okay, kepada yg ada facebook zama, mesti ada yg dah dengar video ni. and kepada yg takde, takpela, bole dengar kalau mahu. boleh comment kalau nak :) ni hasil gabungan kawan kuat makan saya Feeqa dan saya sendiri, HAHA dia main, saya menyanyi. sila enjoy :)


dah bosan dengar tak? HAHA korang rindu budak demok tak? ni latest picture budak demok. HIHI baby Ara saye =p
rindu baby :D

6 comments:

Dee Zahari said...

Ara dah besar! haha

Jamban Comel said...

ala tomei nye ara haha,dah brenti?baru nak mintak burger haha ,kiddin ;p

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

dee ; salah tu. ara dh demok lah ! :D

im ; haha. ara demok. geram2. hehe. mintak burger? kalo keje burger king bole la. haha

Aizuddin said...

hehehe eh eh terasa la ;) *blushing* sapa yg suruh buat twitter tu *wink* ;)

Indah Mulya said...

wah, i missed satu entry rupanya! bgaimanakahhhh? hehe..ara comel sntiasa..haih,jeles org ade ank sdara ni..

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

haha u mmg ! grr. padahal xde la byk sgt entri i update. haha