FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Sunday, June 19, 2011

The Family Trip : Jakarta-Bandung , Day 5

so, there's nothing interesting on day 5. sebab dah check out kan. bangun pagi breakfirst and then kemas barang for check out at 12pm . so there's nothing much to do in the morning.
check for wifi. HIHI biase lah, laptop tak bawak. guna hp pun jadi la kan =p
tengok barang kami, ehemm banyak tuuuuuu =p

LUNCH TIME
eden tak ingat ha nama kodainyo. eden tahu lahap je =p pipi eden pun dah kombong. HAHAHA rosak bahasa nogori =p

MANGGA DUA
ape yg mangga dua? HAHAHA nama tempat shopping ni Mangga Dua. yeahhh pelik ! but kat sini la tempat yg paling syiokkkk nak shopping handbeg kalau nak cari yg ala-ala ori gitu. memang la tak ori mana. but still, ASPAL . asli palsu. HAHA pandai-pandai la nak cari yg nampak sebijik macam ori or tidak kan. sumpah ramai gila manusia kat sini. bertolak-tolak 
-.- orang jakarta memang macam tu ke? HUHU kesian orang Malaysia tau.

SOEKARNO HATA INTERNATIONAL DEPARTURE
im tall , oo yeahh ! :D
the face -.-
the girls :)
gediks. haha
the cousins and anak buah
the ehemm =p
nana & acik manje
muka frust dua-dua makcik ni dah habis duit, HAHA
waiting
;)
kakak :)
we're flying by airasia :) sebab follow the touring kan . and airasia is not so bad lah
before depart, the captain will introduce himself and the co-pilot. well, nasib baik. the co-pilot is our uncle's daughter. err not my real uncle. my dad's friend actually :) sempat jugak kami tarik die from cockpit. jahat tak jahat kan =p
dapat merasa airasia punya topi , ehem =p

bye ! habis dah cerita Indonesia kita =p

10 comments:

meaw said...

ole-ole kat meawwwwwww..haha!

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

ole ole? x dtg kl xde ole ole. ahahahaha

Indah Mulya said...

feh..the co-pilot is a lady?mantoopppp..hah abes jgk travel log u darling..mmg best..nk pegi bndung ah thn dpn cenggini..hehe

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

yeahhh baby ! cite2 i kot. dh lame gile x jupe kak nadia the co-pilot tu. haritu jupe mmg mcm2 tanye sbb i rase mcm nk apply flying academy pulak. ngee

s.y.a.s.y.a said...

zama,syiokk nye ko pegi indon ! mane ? bandung ke ? oley2 untuk aku weyh ? haha :D

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

pegi jakarta n bandung ! :D

Far8 budak baik said...

waaa zama..aku nk kawen
ngan kau lahhh...
jalan je keje..
hahaha
pic last tu..tak ley belah =p

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha nak kawen dgn aku? haih, dh cukup duit x nk msk meminang? ahahha

azmi abrahman said...

Slm...kat jakarta u all check in hotel apa ya?..tq

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

wslm.. sory i lupa nama hotel tu. trinity kalau x silap