FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Tuesday, May 17, 2011

My mama Mother's Day

ASSALAMUALAIKUM :) 

tired of waiting a new entry from me tak? HEEE perasan sorang . sorry seriously i've been busy for the whole week. arghh bukan one week je. more than that. HEE sebenarnya malas =p

well, masih tak terlambat kan nak wishing all beautiful and gorgeous mother , HAPPY MOTHER'S DAY :) MAY ALLAH BLESS ALL OF YOU AND GIVE THEM HAPPINESS :)

last sunday 8th of May 2011 , i brought my mom to Kelab Darul Ehsan which located in Ampang. well, its not a suprise anymore to my mom since she's the one who asked me to bring her there because her friend invited her to the event. waaaaa :'( 

ponteng kerja maaaa =p demi mama. who cares kan. hee. well, kak akma and i was planning to make a surprise. what is it? well, we bought a bouquet of fresh flowers. arghhh bukan beli. tapi tempah from Uncle Zack who's incharged at the event. and then bayar, still consider as beli kan? -.-' apa apa je lah. HEE well, i made the payment using my own money. bangga tak ? =p belanja mama for mother's day. hee. ada la jugak melayang near rm200 -.-'

fee : rm55(each person)
flowers : rm65

tengok gamba je lah ye :) nak lagi banyak, sila usha facebook saya yg comel. HAHAHA
tu kak akma and her mom. yg sebelah lg, mama and zama. ayoooo malu la kene cium. tak brutal la beb ! :D
while Farhan sang The Greatest Love of All , kak akma and i pun tekejar-kejar la ambil bunga kat somewhere. datang2 bawak bunga. zama siap cuit pinggang mama. boleh pulak mama tgh nyanyi2 layan lagu tu. HAHAHAHA tahu pun dia menangis lepas zama bagi bunga tu. HEEEE
this is Mom-Daughter look alike Contest. saja gedik masuk. HAHAHA tak menang pun, tak dapat hadiah. tak sama ke muka kami? -.-'

and then, ada la some contest lagi tapi malas nak join. btw, MC of the day is Kak Shahnaz from Muzik.fm :) she's very cool and sporting. HAHAHA well, zama siap dapat pujian from her =p apa dia cakap? nak tau ke? nanti korang muntah pulak baca =p

while she's talking in front of the audience, sempat pulak dia cakap and pandang,

'i like ur smile la girl.very sweet'

okay, muntah cepat ! HAHAHAHA

dah berbising-bising dalam hall, mari la balik dan lepak luar :) sempat pulak pose atas jalan tepi swimming pool and kolam ikan =p
before balik rumah, kita singgah la Satay Haji Samuri, Kajang :)
okay, saya rasa gamba last ni sangat cool. awak rasa? =p

p/s : dan kpd sesape yg tinggal link kat shoutmix zama, tolong la cek betul2 link korang sebab zama tak boleh nak bukak link korang. bende lain yg keluar jadinye. terimas :)

19 comments:

Indah Mulya said...

oi cik darling comel..gila lama u menghilangkan diri..huhu..nice way of celebrating mother's day la zama..untung lah mak u dapat anak cm u ni..msti beliau sgt happy dan terharu kan? hehe..

p/s:rindu u kot! =p

fathiah said...

hapy mother day 2... ala.. ko mmg comel... ak pun.. hahahaa

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

IM ; hahaha cik darling comel? tersedak kot i bc. hahahaa. terharu ke? i xreti jiwang2. mcm anak some others, diorg siap buat poem kot utk mak diorg. i x reti. bg bunga sejambak sudah. hahahah

p/s ; rindu u lbh :P

fat ; hahahah kite same2 comel ok?

Indah Mulya said...

hahahahahha...lawak la u..ai org puji pn xbleh..oohh.pdn la..i nk taip gini "zama darling comei" sbnye..hahah..i bg waffer maker sebijik je lah kt umi i..huhu..sedes diperantauan

nub said...

ada muka mak. ahaha

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

IM ; hahaha okla terimas kasis. hakhak. okla tu even diperantauan bg jugak en :P

nub ; hahaha. ade eh? toce toce

Enna Banana said...

woow! terbaik syg! makan makan dan makan! suka >.<

~syue~ said...

nak ckp jugak,

i like ur smile la girl.very sweet !

hehehe :P

RevVING NOTES said...

slmt hari ibu mak zama!

Sharinginfoz said...

bagus betul anak mama ni

cHan said...

wohaaaa! akhirnya update jugak eh:)
bestnye dpt celebrate mothers day!!!

EZAN IDMA said...

muke ur mom mcm kak ogy sikit. am i rite? hehe

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

enna ;hahaha i like it too. berapa kali ulang alik kat meja buffet :P

syue ; sebok lah ! hahahaha

rev ; thanks :)

sharing ; heeee maceh :)

chan ; hahaha akhirnye ye? tu dh update, sila bc dgn bahagie. hahaha

ezan ; yup ! ramai org ckp cmtu. hee. but mama lg lawa dr ogy ! :D

fadzalina ali said...

*pengsan* sbb tak prasan dah ada entri baru -__-

アヌム ちゃん said...

Salam. singgah sini ye~ Nice blog :)
Sudi2 la visit me @ frommetoyou eh..arigatou..(^____^)

Far8 budak baik said...

hahaha..sumpah jeless kot..
bunga kutip mane entah pstu
bagi kat mama..
hahaha..kretif gile kau..=p
pic last tu bukan cool..
tu ngade namenye haha

Jamban Comel said...

muke last memang takleh blah ,hak3,sama2 awesome mak dan anak :D

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

im ; hahaha. yg last tu mcm nk tecekik pun ada. haha

far8 ; haha. hello xmain la kutip tau. haha

jaja ; jgn pengsan lg :P

fadzalina ali said...

:) ... hahaha ,