FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Wednesday, March 30, 2011

goodbye my dearest KFC

ASSALAMUALAIKUM :)

sape rase nak ketawe sila ketawe sekarang ye. sebab entri ni akan ade gamba zama pakai baju KFC yg mengancam tu -.-'

HAHAHA bye KFC zama dah stop keje situ. kenapa? well, tukar angin. tukar gaji. tukar tenaga. haa macam tu lah lebih kurang. eventhough KFC mmg fun kerja dia tapi penat bagai nak rak -.- ade membe sorang cakap dia kerja apa tah macam promoter untuk event sejam rm10 seronoknya . sehari kerja dah boleh joli. huahuahua kerja KFC sebulan kerja belum tentu boleh joli puas-puas hakhak

jom jom nak kenalkan kawan-kawan KFC saye. tapi ni tak cukup lagi. sebab ade yg keje shift lain-lain kan. HEE ini je yg mampu.
ini dari camera si Luqman. tu ha dia yg laki sorang sosat tu. zama, nora and luqman. ni before luqman yg benti. bukan zama. HAHAHA kepada encik TELORDIBASUH , anda kan nak sgt tgk saya berbaju KFC , jadi silalah lihat dan gelak macam badak sumbu HAHAHA
 meet Hamiza and Faiq. dua-dua muda ni dari zama. Hamiza 19, Faiq 18.
 meet Ain si gelabah. HAHAHA she's also 18.
 meet abang Madi. he's 27 kot kalau tak silap. our senior :)
meet Hasan. 18 and sweet guy =p siap ada laki bagi nombo fon. kitorang semua kutuk Hasan gay. HAHAHA
Kak Siti & Helmi. kak siti yg plg rapat dgn zama :) helmi pulak sejak akhir-akhir ni baru nak rapat. HAHAHA yela kan, zama kan tua dari dia. 
 time takde customer, ni la kerja kitorang. melepak. bersembang. bermesra elehhh =p
 ni sinki belakang kitorang. kecik je. tapi sejuk sebab ade freezer belakang tu tmpt simpan ayam. HAHA
 masa lapang kami main camera. abg Madi ni pemalu orangnya. kekasih hati dia ialah si Nora yg gamba atas sekali tadi tula =p
 ini ? ini Sir Ali . manager KFC from KLIA. dia datang ganti je. sbb ade manager kitorang yg tak datang. HEE muke garang. tapi bila dia perli orang tu mmg superb ahhhh ! HAHAHA
biase la ni, proses mengepau =p
 ini ? proses bermanje-manje. HAHAHA macam ni la budak-budak KFC kitorang. selambe & sempoi je. seniors semua bagus-bagus takde yg sombong pun :) tapi junior -.-' sgt lah cerewet.
my last day at KFC. elehhh macam dah tak datang je kan lepas ni. HAHAHA takpe, i'll come back someday insyaAllah :)

i'll miss all those moments in KFC eventhough zama keje kejap je :'(

17 comments:

fathiah said...

coemy je.... baju tuh.. hehehe...

puteri azny said...

BYE BYE kfc.

wedges satu adik! hahaha

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

fat ; bj ape? ahhaha

terk ; haha. ini bkn kdai mamak la kak ! :P

Fantastic Ajane said...

oo u'r leaving zama? skg dpt keja mana pla? ha ah kn rasany bru smlm je baca entri zama ttg keja kfc tu... hehhe

conbellydiobeterisme said...

nnt ,sy belanja kfc ek ,haha x yah kje2 dah sebab nakk makan ayam je hak3 :P

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

FA ; hee. br smlm tu sbb zama jrg update. hihi.

con ; haha. awk blanje? yay ! tp sy kalo pegi kfc, mkn free je :P

Indah Mulya said...

darling!comelnye i! eh i takde lak kat ctu..hahah..u comel! mcm happening abes je keje kt kfc..u keje pe plak pasni ha?cecite cecite =]

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

IM ; hahaha ape yg comel pun i tatau. hakhak. lps ni? hmm searching ! hahaha

blade ; insyaAllah.

Indah Mulya said...

ele..malu malu kucing la pulak kan..hahahah..finelah..fine lahhh =p

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha kucing pun xmalu mcm i.

cimut munniey :) said...

kak refill air kak! mekasihhh haha

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha akak xkeje sane dh dik

-telordibasuh- said...

mane mane xnampak pon hahha..hmmm tgk telor dah ckp sure zama keje kejap je haaa...

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

haha. kn dh bg reason kat msj :P

mr.bf said...

mcm KFC kat taman putra je? then sekarang Zama kerja kat mane?

-AziimAzib-

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

now study.