FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Thursday, March 17, 2011

baby Ara can walk laaaa

lambat lagi update . padan muka korang tunggu . HAHAHA okayy sorry. start dgn ASSALAMUALAIKUM dulu :)

penat la weyyy penat penat dah 2 minggu kerja. and takde sekali pun dapat shift pagi. semuanya shift sampai midnight and kena buat closing. saja je manager aku tu -.- memang muka ni pucat lesi la. semalam pun dah kena tegur mata merah, muka pucat. huahuahua. nasib la kan. sape suruh bagi aku kerje closing. hee.

sorry la tak update blog ye kawan-kawan. takde masa. kalau ade masa pun, membuta secukup-cukupnya. haha. buat taik mata satu tong pun dah cukup tu. ok dah la merapu tu. bosan je kan. haha.

harini, tengah hari tadi, zama pegi rumah Ara si kecil yg comel ni. mesti korang rindu kan kat budak kecil ni. hee. sila lihat dan hayati wajahnye selepas seminggu zama tak tengok die. hehe
 ini sebelum seminggu tak jumpa.
 ini after seminggu. means pagi tadi la. hehe. nah amik gedabak tengok muka kitorang yg comel ni. HAHAHA perasan lebih je ni =p
jom usha video bawah ni. korang mesti two thumbs up punya lah ! :D
video
video
apa macam ? suka tak suka tak ? yg last sekali tu dia datang kat zama sebab nak mintak makan nasi lemak. HAHAHA sekali zama sumbat sambal nasi lemak tapi muka dia cool je kunyah tau. siap mintak nak lagi. HAHAHA cool lah baby achik ni =p

oh btw , untuk lanjutan kepada previous entry, zama dah mintak kerja kat KLIA. heeee =p dah kena interview sekali. hampir semua kedai zama usha. HAHA. and dah 3 kedai panggil interview. satu kedai dah dapat, cuma dia cakap kalau nak kerja, call je. hee. esok ada interview lagi untuk kedai coklat. nyum nyum. nnt yg jadi regular customer zama sendiri la kot. HAHAHA oklah bye. sayang korang!

p/s : sila tinggalkan comment. takut lupa nak balas kat shoutmix box

4 comments:

Indah Mulya said...

huyoooo..bny gila keje u mintak!hahaha..ni yg jeles ni, i gak yg jobless kt cni..prabeh duet ja keje..wa,ara comel sntiasa!i ade mimo je, tak dpt nk mrasa ade ank sedara..wuwuwu..darling, take care taw!keje tuh mmg pnat..huhu

cHan said...

HAHA, comel baby ara jalan:D
bnyaknye die dpt offer keje.
nnt dpt gaji bleh la dtg kuantan belanja!!! HEHE

Nurul Aula said...

eiiii i love her pipi!!! geramss die makan nasi lemak... aih anak2 zaman sekarang!! hehe:)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

IM ; hahaha. byk kn? i pun mcm sukehati je mintak haritu bg resume. hahaha. u ade mimo okla tu. kucing i sume dh hilang. sodih.

chan ; hehe. ara comot comel :P boleh boleh. kalo rajin :P

nurul ; hehehe. tula pasal. die bole rilek je mkn bende pedas. haha