FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Wednesday, February 23, 2011

saya kembali ! yeahhh !

ASSALAMMUALAIKUM & HELLO people , readers and all :)
Ara say HAI tu ! =p saje je nak tunjuk Ara dah ada gigi 4 batang ! sepanjang zama tgh musim sakit kepala dgn exam , si Ara ni pulak tumbuh gigi yg comel momel ni . comel kan kan ? setuju tak ? sape setuju, sila comment ! HAHAHA ni gambar pagi tadi bangun tidur . sape bangun tidur ? zama ke Ara ? zama ! hehe. Ara dtg masuk bilik kacau zama tidur. huh -.-' lepas tu kena la layan die ni duduk tak diam . sekali ajak snap gamba, ha amik kau sengih besar punyaaaa ! dah la comel ! geram ! :D
before exam start hari Selasa , kita jalan-jalan la dulu sementara abah tak kerja :) ni hari Sabtu . kita pergi mall baru . Tropicana City Mall . betul betul tepi jalan kat PJ on the way pergi Damansara kot . HEE tgk Ara duduk tak diam dalam kereta :)
okay ini mall baru tu :) shawl pinjam ! HAHA thanks terk ! :D muke ganas si demok Ara ni . haha lepas bosan dlm mall ni, pergi OU. okayyyy padahal hari Jumaat baru je pergi OU dgn Fat , Hazwan , Puterk and Naim -.-' dah la baju ni pun baru beli hari Jumaat tu, HAHAHA nasib tak lalu depan kedai tu , boooo =p
Original Kayu Restaurant .
kedai mamak je padahal. nama semangat gila, HAHAHA ni la hari Jumaat di malam hari. orang nak exam duduk diam-diam belajar . kami berjalan-jalan =p takpe, utk hilangkan stress. bukan melampau sgt pun kan keluar sekadar nak pergi makan dan jalan-jalan dalam time exam , hee :D zama pakai jubah , HAHA terk and naim pakai baju kurung. sangat perempuan melayu kan kami ? korang ada berani ke nak pergi jalan kat mall and lepak kedai mamak pakai macam kitorang ? HAHAHA sedap wow makan byk. zama order mee rebus, roti planta. tapi sekali Hazwan order roti tisu dapat panjang gedabak. kami semua la tukang habiskan. sangat heaven =p aku akan rindu ni beb ! :D

and this is what i found very interesting song disaat-saat akhir zama nak blah dari cfs. hee. thanks syaima syaimott , HAHAHA


p/s ; okayyyyyyy ! aku dah mula rindu korang la roomies dan bukan roomies semua ! arghhhh ! 

18 comments:

Loyar Lawa said...

alohhh comenyer... geram tengok

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hee. kn kn ? :P

Pacek ABU sifir said...

comei nye baby neh...

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hee. geram kn.

Gimi said...

Setuju Ara comel

Indah Mulya said...

geram nye tgk si ara tuh!hehe..comel sgt lah!kim slm lah kt bj baru..haha

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

gimi ; yeahhhh ! :D

im ; hahaha u geram kat ara ke kat i ? hahaha xnk ah kirim slm. bj murah. wakakaka

Elin said...

ara was so cute...zama pun cute :)

ciput said...

samo- samo daun nyior. HAHA

say cheeseeee ara :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

elin ; thanks elin ! elin pun cute sekali ! hee

terk ; hahaha daun pokok kelapa xde?

Indah Mulya said...

kalo camtu, i lah yg cute..geram kt diri sndr boleh?hahahaha

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

comelnyaaa........

alololo.....

cam nk cubit2 jer pp tu hehe

ezzatyharith said...

baby tue cute sgt :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

im ; mula la tu perasan. hahaha

GKSB ; hehehe. jgn. ara x ske kne cubit. hehe

ezzaty ; hehe. thanks :)

miss fatihah said...

comel btl bdk kecik tu :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

thank you ! :)

Nurulbadiah Lai said...

Ya Allah..comeynyeeeeeee

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

heeee. Ara comel gile kn kak?