FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Wednesday, February 9, 2011

I Love You, zama

sedap ke tak sedap ke , korang kena jugak dengar lagu dari youtube ni . kalau korang nak dengar sambil pejam mata pun boleh sebab takde video clip sgt pun HAHA dengar la dengar la . nanti baru zama tell u why =p


seronok ? ke tak langsung ? HAHAHA padan muka korang siapa suruh dengar boo boo ! =p zama suke lah lagu ni sebab macam rilek je. okayyy okayyyy lagu ni actually soundtrack dalam cerita I LOVE YOU, BETH COOPER which is yg dah lama sebenarnya movie ni . zama pernah dengar movie ni tapi macam loser gila lambat tengok. bengong kan ? HAHAHA but at least zama tengok dari tak tengok langsung tak tau pape . HAHAH

sila baca story cerita ni kalau mampu :

there's one guy name Denis . he likes this girl named , Beth Cooper. HAHAHA gila bosan cara zama cerita. ok next. on their graduation day , Denis ni kena  make a speech in front of all students and parents yg datang. so before the graduation day , kawan si Denis entah lupa apa nama HEHE cakap 'kalau kau tak beritahu Beth kau suka dia, maknanya kau macam dah melepas. kau akan menyesal. sanggup ke tgk Beth kawen dgn org lain' . haa macam tu la lebih kurang dia cakap. terer kan diorang cakap melayu ? HAHAHA hell no! diorang speaking la okayyy

so , its time to make a speech. Denis confess kat depan semua orang yg dia suka Beth Cooper ni. seriously semua terkejut bagai nak rak. HAHA yg bestnya dia siap kutuk2 orang lagi . lepas dah confess suka suka semua , Denis kena belasah dgn bf si Beth ni. nama pun askar beb. confirm la si keding Denis tu tak dapat lawan. dah la keding, tak hensem pun. HAHAHA nah tengok sikit trailer


Beth Cooper cakap , Denis ni sweet sangat sebab berani confess semua lah. tang mana sweet aku pun tak tau HAHAHA lps tu dia ni macam innocent gila and macam macam lah. tapi Denis ni mmg banyak benda dia ketinggalan zaman la. sebab dia ni nerdy . genius kid ! lebih kurang macam tu la. tapi bab cintan cintun ni dia macam lembab gila. tapi sumpah comel. HAHAHA and macam romantic sebenarnye. ni rase nak layan jiwang ni. hakhak

HAHAHA so kepada yg tak tengok lagi , sila la tengok cari la kat mana mana celah nak download movie ni. HEE at last , Beth Cooper suka juga kat si Denis ni . HEE sorry malas la nak story panjang. tapi yg part cool gila masa Beth tengah drive. macam apa je. sumpah teringin nak drive macam tu kat Malaysia. HAHAHAH confirm masuk jail lah 100 tahun berjambang nanti =p

at first, zama ingatkan cerita ni macam girl tu nerd ke ape. HAHA macam ni ha nerd
nerd kan kan ? dahla pakai braces , pakai spec pulak . ARGHHH buruk lah zama ! tapi bila dah pakai rasa cool pulak. HAHA sebab bukan semua orang suka jadi nerd tapi bila jadi nerd, tak ke nampak macam special die ni . HIHI merapu !

goodbye !

14 comments:

-telordibasuh- said...

serius nerd!!!rase nak buli je hahahaha

nazirulhazwan~ said...

buruk ke cmtu??cun je den tgk, menawan lagi, memikat hati:) <---ayat kasanova BBST;p

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

telor ; kalo jd bdk nerd, kene buli ke? hakhak

naz ; hahaha. perghhh ayat mmg kasanova habis tu.

Heidi Shafiq said...

aku suke pmpn pkai braces n spec.. nmpk comel.. mcm dlm gmbr ko.. :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hehe. kalo mcm cite yo soy betty la fea tu comel x? ahhaha

Indah Mulya said...

xdenye u nerd cik oiii..u sweet je i tgk..i tak tgk lg cite tuh..best ke?overall?

Arief Arf said...

citer i love you beth cooper tu tak best mane pun, tapi tengok sebab hayden je.
wahahahaha
x)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

IM ; hahaha nerd jugak. sbb pakai spec n braces, hee. cite ni ade la bosan jugak tp lyn je lah. i lyn sbb laki tu mcm nerd gile nk kat head cheerleader. mmg xleh blah la haha

arief ; haha. yup xde la best sgt pun tp lyn la.

DOLCEshasha said...

comel la nerd. hehhe baru nmpk pelajar excellent kan nerdy :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

dolce ; hahaha. yeahhhh setuju !

conbellydiobeterisme said...

comel la tuh ,nak bergaya macam mana lagi en hehe

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hehe. comot.

conbellydiobeterisme said...

comot kalau makan coklat

Genta said...

suka budak nerd.


alma2paradise