FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Tuesday, January 4, 2011

macam mokcik pergi wedding

ASSALAMMUALAIKUM girls and boys :) nothing much to say sebenarnya . saja nak share benda ni . cantik kan kan pelamin tu ? simple je kotak kotak but nice. yg penting kain yg putih dalam box tu terbaik. gila rasa macam nak kawin juga tengok pelamin tu . HAHA ok enough zama

first of all, ecehhh macam nak buat essay pula kan ? =p takde lah . saya pakai hijau ! hijau antara warna yg saya suka ! aduhhh sejak bila zama guna saya saya ni -.-' oh tak , sebenarnye tak nak suruh tengok baju . nak suruh tengok shawl lilit lilit tu hahaha . sebenarnye teringin nak pakai macam style Hana Tajima tapi tak reti . lagi satu, susah la nak jumpa shawl kain style pashmina keras tu . zama pergi tibai je shawl pashmina besar gajah ni . dah nampak macam makcik serabut HAHAHAH tak caya ? scroll la bawah sikit =p




macam mokcik kan kan ? HAHAHA mokcik glamour ni jangan main main tau AHAHAHA bukan main dengan make up lagi . betul ke ni zama ? hahaha

 mokcik berjalan keluar dari dewan , hakhak
 hujung kiri tu aunty yg anak dia kawin ni =p tema ? white and soft pink :)
 meet Ara and her mom :)
 model baby . comel kan kan ? =p
 red carpet oiiiiii
meet 3 girls in the family :)

tata ! :)

21 comments:

nub said...

bayi kawaiii

haha

mardhiah ismail (: said...

comel sangat baby tu kannn :)

-telordibasuh- said...

nape xpakai jubah..lagi lawa(iklas dari telor)hehee

Halia Kentang @ Annpaan said...

gaya yg sgt style =)

aNaYaNa said...

mokcik pn mokcik laa..janji comel..hehe

feeqa haballah said...

woooo hana tajima... we love you hahaah :D

Indah Mulya said...

ara menten comei!
walaweyyyy..hana tajima lah!kim salam..hehe
n pelamin tu sgt cantek!sm ngn kenduri i pegi aritu, anak kezen my mim pnye wedding..tema pn sm..huhu..tp nice lahhh

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

nub ; baby tu kawai comel momel sgt :D

dhiah ; baby tu asyik nk cubit je rase :P

telor ; jubah tinggal kat uia. haha

halia ; makaseh :)

ana ; thanks ana :)

feeqa ; wowowowo hana tajima ciplak ni. hahaha

IM ; haha. kirim slm hana tajima real ke tiruan? hakhak.

Bit Zamri said...

cantik la cumey zama dengan color hijau lembut tu..seyes! hehe~ :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hijau kn alam semulajadi. ecehhh ape kne mengene kn. hihi

My Bloggie ! said...

cantik la dia pakai shawl. bole ajar ni hehe lepas ni bole buat tutorial shawl plak k :DD

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

heee. thanks bloggie ! :D aisehhh xbole la tutorial. ini gaya hana tajima. bkn zama tajima :P

Fatul Akrul Ramli said...

comelnya bayiii

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hehe. anak buah :D

Enna Banana said...

mok cik vogue!! haha

Amy Syaquena said...

comelnya baby tue..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cute nyer zama..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

wanna hye to the bbaby..

n u look so enjoyed th ewedding party!! happy new year sis;)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

heee. thanks guys ! :D

yamilalala said...

aahla,macam makcik!makcik yang HOT!

Gayahspears said...

comely2... aku suke tgk wedding camni.. simple tp mewah gtu...