FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Saturday, January 8, 2011

nak perasan korea pun agak2 la

 HAI name saya senohhhh ! HAHAHA tak sudah sudah lagi kan dari dalam fb , hingga ke blog pun asyik mokcik senoh je . kenapa senoh ? sebab macam ada style lah ! HAHAHA ok dah dah . part merapu mmg nombor satu . part nombor 2 ape pulak ? part nombor 2 ha ni dia nak cakap la ni . part nombor dua tengok movie sampai ralit habis sampai mesej-mesej orang semua terbengkalai, HAHAHA

ape yg syok sangat zama ? takde ape pun elehhh cakap dgn diri sendiri je ni =p ape motif gambar atas ? saje la nak tanye korang ade gaya ciri-ciri muka korea sikit tak ? kalau takde rupe or gaya, warna kulit pun jadi lah =p HAHAHA suke sangat berangan kan zama . dah la tu zama . jom kite tengok short movie =p


suke tak suke tak ? HAHAHA bawah ni barisan pelakon cerita PERSONAL TASTE ni . entah apa nama pun zama tak tau . HAHA korang nak tengok lagi kesinambungan cerita ni, pergi download kat mysoju.com or search je la kat youtube berlambak ada haaa
comel kan kan kan ? i like tall guy =p i like handsome guy =p i like sweet guy =p HAHAHA semua like lah zama . wee~ sebenarnye zama tak suke langsung cerita korea dulu. HAHA cerita korea first yg zama tgk betul2 is MY GIRL . mcm mana boleh tertengok ? sbb tu cd kakak ipar zama. zama pun cilok and layan je. alih-alih zama tengok non-stop , dah habis satu episod, tukar episod lain .mama ajak keluar pergi makan and shopping pun dah tak kisah dah. HAHAHA bagus juga kan ? sebab boleh jimat duit. HAHA

after my girl , dah takde kot cerita korea yg zama follow 100% . Boys over Flowers pun zama tengok gitu-gitu je. orang cakap hero die hensem, zama pun layan nak tengok hero hensem. almaklumlah  boypren takde lagi nak tengok sape kan , kite tengok pelakon je lah. HAHAHA but this time , serious wa cakap sama lu . wa layan habis cerita ni ! HAHAHA nak pergi kencing pun kena pause ! ha sudah sudah . pergi tidur jom . dah mengantuk takde kerje update entri pagi buta . goodnight !

p/s : jalan TAR with girlfriends tomorrow :)

16 comments:

nub said...

wahaha..syok2!

Halia Kentang @ Annpaan said...

wah, msti borong sakan kt jln tar tue;p
hehehe

Indah Mulya said...

personal taste ta tgk lg..huhu
boys over flower tu yg da setel!
best la jugak..
i mmg ske tgk cte korea, lately je x..
sbb skrg kt umahh!tgu blek dunny t,siap lah..
mokcik senohhh!ckp hi kt shawl2 cantek!

aisyaLALALA said...

OMG! SUKA GLE PERSONAL TASTE!!

aisyah da tengok ulang2 banyak kali da. sweet gle dorang dua tuh. comel je ;)

-telordibasuh- said...

hahaha..nape yer semua org nak prasan korea...asal xnak prasan cam india ke hahahaa..demm..haha

so mmg cam makcik senoh..but full name xsenonoh hahhaaa...
bubyeee adik ku

mardhiah ismail (: said...

wahh dah lame tak layan cerita korea betul betul hehe

Phat Lee said...

sweet...tall...hensem.. *peerrhh terasa beb.haha

p/s: gua dah tengok habis dah citer nih.yeahehe.

Gayahspears said...

hoho... jgn terlebih perasan suda ye dak??? huhu

Heidi Shafiq said...

da lame x layan K-drama..

aleen aiden said...

mggu lepas alin tengok drama korea tajuk die u're beautiful,3ari da khatam.hahah

hentakbelipat said...

tepat cite ni aku tgh layan skarang..tapi baru eps 5 hehehe kene tngok slow2 skit korea ni..kalau tgk betalu2 cpt tido plak

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

nub ; ahahhaa jgn kate lyn jugak ?

halia ; kwn yg borong. zama shopping kat sogo je. hehe

IM ; perlu e say hi kat shawl2 cntik ? hahaah tgkla. comel comel gile. tp my girl comel lg la. hehe

aisya ; haha. yea. zama br nk start berjinak2 dlm dunie korea ni. ecece

telor ; hahaha. telor, habis tu xkn nk pasan muke mcm telor kot. ahahaha. sdap gak name x snonoh tu. cm unik gile pun ade. ahaha

dhiah ; sila tonton non-stop. ehhe

phat ; asal ? lu opposite ke? hihiihi

gayah ; smestinye tdk. kwnmu ini msh sdar diri. hehe

heidi ; so ape lg ?? lyn la. hehe

aleen ; amboi cppt btul khatam haaa. zama bz klas x dpt tgk 24 jam. hehe

HB ; hahaha tahu xpe. aku pun mmg akan tgk bntl je nt kalo tgk nnon-stop.

Nurulbadiah Lai said...

sis suke berlagak cam korea sbb diorang cun n cute kn hehe

masmaribell_mastura said...

like korea!!! ;)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

sis nurul ; heee. ade kwn zama lg la ske korea. smpai mate pun nk mcm korea. hihi

mas ; i know most girls sume gile korea. haha

Bit Zamri said...

alamak, zama..gua tengah tgk personal taste ni..hahaaa~
skip2 part yang xbest, tgk part yg ada hero+heroin je..kih3...