FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Thursday, January 13, 2011

girls with no boys at all

we're 20 years older than a new born baby . HAHAHA ape kena mengena kan ? saja je =p see see ! we can survive without man okayyyy
 ALAMANDA, Putrajaya :) before we spend the night at Alamanda,  kitorang shopping kat jalan TAR . ye ye zama tahu kat depan rumah pun ade jalan tar kan ? tapi ini tar yg ade banyak jual tudung dan yg seangkatan HAHA spend money on train's tickets , skinny , shawl and dont forget NANDO'S =p bunyi macam dah kaya sangat kan . tapi takpe lah , demi menunaikan janjiku pada Munirah Roslan , daku terpaksa mengeluarkan wang kertas yg sgt bernilai . apa lah sangat wang dan persahabatan kan ? yess itu pemikiran zama :) ok dah cukup merapu touching melampau ni rasa macam nak bagi penampau HAHA
 u know, girls. they love toilets a lot. HAHA so thats why we spend some times to snap pictures in the toilet.
Miss Hottie , Miss Hulk Hogan (die sendiri yg ngaku, HAHA) and Miss Zama . dan dan sampai kat diri sendiri nama baik punya . HAHAHA okay lah, to make it fair , im Miss Braces :) and im proud to be one . HIHI
 model karokebox ? oh tidak tidak . kami bukan gadis yg senang senang nak jadi model karoke . kami gadis paling mahal yg ada di dunia ELEHHH =p sementara tunggu midnight movie 12.15am , memang la berbaloi baloi melalak terpekik melolong dalam tempat karoke ni HAHA
 meet naim the orange girl , meet munirah roslan the maroon girl (dah macam maroon 5 ni ha) , meet fathiah the riben girl and lastly meet zama the braces girl . sorang lagi mana ? oh puterk the camerawhore . HIHI
 ye ye tahu this picture blurr sangat nampak mulut je bergerak gerak macam miming HAKHAK tapi saja nak buktikan pada korang semua bahawa kami karoke sangat sedap ! nak video ? oh no ! suara kami mahal . tak mahu upload disini . biarlah ia menjadi kenangan yg abadi ECECE touching pula ayat kau zama
 naim , why ? HAHA macam terkejut ape bende tah kawan aku sorang ni . muni ternganga HAIH fat kau pula kenapa tayang riben ? HAHAH okay entah la ni semua candid je ni puterk snap . terima kasih beb ! :)
 lagu ape ? tak ingat dah . HAHA yg pasti ada lagu Hati yg Kau Sakiti- Rossa . zama nanyi dengan Fat rasenye lagu tu . yg lain tak ingat . sebab kami nyanyi 12 lagu tau ! bukan 2 3 saja okayyy mana nak ingat semua tajuk. HAHA
 ARGHHHH zama , ur face ! terk, sorry aku halang muka kau . naim, kau panggil ape tu ? fat , kau still nak pose model-like ke kat belakang tu ? HAHAHA spontaneous make my friends and i looks horrible ! HAHAHA betul kan ? =p
 meet the girls :) five of us . from left : zama , cimut , naim , ciput and fat :) fat , kaki kau sekali lagi silang. terbelit nanti aku tak tau =p 
we were both young when i first saw u :) okay terima kasih abang yg tak pandai snap gamba kami berlima , HAHA and even we had so much fun that day , Nurul Shazlin still in our mind . yeke yeke ? iyeeee :D

p/s ; baju-baju aku fit u guys so well :) datang Kota Warisan lagi tau , boleh jumpa abang jaket WMY =p

24 comments:

nub said...

woaahh. sakan

aisyaLALALA said...

hihi comel2 ni semua geng kt uia ekh? ekh zama aisyah nak tanye zama pakai contact lens brand ape?

Indah Mulya said...

amboi zamaaaaa!
sakan la u..lmnye tak lepak2 ngn member cmni..but they r coming back during cny!tak sabo..hahah..

LuLu said...

waaah da lame x spend time ngn kawan2. next time jom klua! :)

mardhiah ismail (: said...

bestnyerr !

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

nub ; haha. besela pompuan kn slalu sakan :D

aisya ; a'ah roomates uia ni :) hehe. contact lense ? xingat la . tp die punye cover bekas wane ijau putih. hee. y ?

IM ; hahaha. diorg blk nnt , u pegi tawaf satu penang tu haaa. hahaha

lulu ; alright beb ! :D

dhiah ; hehe. kwn2 . mestila always having fun together kn. hehe

cimut munniey :) said...

our memory will never ever fade! HAHAHA! ape ape ape?? WMY 3813 0r 3818 HAHAHA!

abg jaket bang jaket bang jaket!

T__T nampak gemuk padahal x HAHA

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

3813 lah aku rase. hahaha.

eh sape nmpk gemok ? kau aku mereka? hahaha

The Sharkox said...

kenapa mesti amek gamba dalam toilet?? kenapa kenapa??? arghh...

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

dh agak dah. kaum laki mesti tnye kenapa kenapa ? hahahaha. sbb kat toiplet ade cermin, cukup cahaya utk fotografi. hahahhaha

aisyaLALALA said...

oh tak sebab aisyah pakai bausch and lomb pastu pakai gak geo lens yg korean tu. ok tak lens zama?

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

ok aje syg. plus, zama plai yg clear je. no colour. soft lense.

ciput said...

vios oowww vios.HAHAHA

sori beb.gamba aku candid tak cun ah

tp i loooiiiikkeee hang out ritu :)

yunykhoo said...

my pictures pun byk yg kt toilet.. hahaa

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

ciput ; haha. sebutan vios seperti VAIO tambah S kat blakang tau . hahaha xpe x lawa pun. me likeyyyyyy :D

yuny ; haha. adat la perempuan sume suke toilet. hakhak

-telordibasuh- said...

zama nape girl suke bergambar dalam toilet yerk?hahahaha...

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

sbb toilet ade byk cermin yg membolehkan sume perempuan perasan comel. hahahaha

masmaribell_mastura said...

bestnyer... nk join boley? ;)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

come come join us :)

fathiah said...

haahahaa... abg WMY dalam ingatan.. perrgghhh... hehehe

conbellydiobeterisme said...

karaoke best :)

paradoks hati said...

wahhh..best2 :)

-telordibasuh- said...

oooo bile dlm toilet semua girl jadi comel yerk hahaha..ucuk laaaa

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

fat ; aku tau ko rindu. hahaha

con ; yeahhh . suke melalak :D

paradoks ; kn kn ? jom join :P

telor ; hahaha. toilet wangi ni .