FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Monday, December 27, 2010

Style Your Hijab Contest


smart tak gamba atas ni ? serius cantik mata dia . kalau zama dapat mata cantik macam tu kan best =p eleh berangan lagi zama, HAHAHA ok ni sebab dah lama zama tak kutip tag dari rakan blogger . kalau tak silap zama , pqa yg tag zama ni kan kan ? HAHHA sorry lah zama lupa habis nak ambil. baru harini teringat , NGEE so now zama join okeh :)

ni syarat2 yg tuan blog tu bagi, boleh check it out :

1) gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu

2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer ! )

3)bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !

4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..(kalau ade jugak markah kureng sket la yer ? )

selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^

2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo ( nak resize banner pon boley )

3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box gua okei :)

7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011

8)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade ! ^^

9)kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.tehee,( tiada paksaan )

HADIAH LUMAYAN ! (rm 100 ! lagi banyak penyertaan lagi lumayan ! )

habis syarat-syarat nye :) so kalau korang rasa nak join , sila sila lah click gamba banner atas tu . zama dah sediakan link sekali.


so , ni gambar zama . woot woot , tu gambar zama kat airport Jeddah nak balik Malaysia dari buat umrah . so, AHLAN WASAHLAN la ye woot woot :) nice contest .

so, zama tag :

tata , ASSALAMMUALAIKUM :)

16 comments:

-telordibasuh- said...

zama yg pakai purdah tu lawa..hehe

Loyar Lawa said...

heheehe comell la gambar purdah tue....

hehe nak pi cri gmbar dulu bru leh wat niehh

Indah Mulya said...

wewittttt..
awek,nk ngorat!hahaha..
all the best wey..
terpana i tgk u berpurdah..adoi
memcm u ni zama =]

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

telor ; wahhh 1st time telor puji ni. haha. thanks. :P

LL ; haaa cpt cr ! tp LL byk kn gamba cntik2 zama tgk :)

IM ; hahaa. jgn terpana. kang u beku susah pulak i. hahahah

My Bloggie ! said...

good luck :)nice dear

Dee Zahari said...

haha cute je zama.

eh eh, dah bape lama pakai braces?

saket tak?

Bit Zamri said...

perghhh...
cantik2..cumel..
best ni ley join2..

Nurulbadiah Lai said...

nk msukkk gk

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

bloggie ; thanks ! :D

dee ; br bape bln je pakai dear . dlm 7 bln cmtu. mule2 pakai skt la. mesti nk pakai gak tu kn kn ? hehehe

bit ; hahaha mari join !

sis nurul ; mari masuk ! :D

saifuddin hashim said...

phheeewiitt~

HAHAHA

woot-woot said...

hee.sory late

urm urm nak tego gambar 1st tu,nampak lengan

so edit or replace ^^

dah siap tell me kat comment box okai :)

woot-woot said...

okie then accepted ^^

jom join ni plak :)

best of the best contest !

ahmad endo said...

serius best...jeles aku tengok ko pat gi jeddah...woot woot jugak...hehehe

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

woot ; thanks woot woot ! :D

endo ; hehe. pegi la. best sgt.

asfira aminuddin said...

babe! good luck! u cantik pakai purdah! i nak pakai jugak! haha.

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

fira ; hahaha. pkai la. i blk malaysia dh segan nk pakai. hee