FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Tuesday, December 7, 2010

rasa macam nak telan semua


ADIBB FADZIL , if u read this , dont get mad . saja nak inform kat semua orang yg kawan i sorang ni hot ! and i dah ter-admit kat situ HAHAHA arghh gambar u dgn rambut afro tu i simpan lagi tau , so jangan cari pasal dgn i , i upload gambar tu nanti , HAHAHA btw , i tak nak ikut u pergi MABA sebab u dah ajak orang lain dulu ! HAHAHA nanti i jadi pengacau macam sudip orang memasak kat dapur tu haaaa =p *tolong abaikan kat profile skype zama yg tulis 'pahang' sbb dulu zama duduk pahang, hee

HAHAHA ASSALAMMUALAIKUM people :) sorry abaikan header for this entri . yg atas tu ditujukan khas untuk sahabatku , Adibb Fadzil yg hot dan katang , HAKHAK jangan marah ohh nanti cepat tua =p

tajuk entri ni sebenarnye berkaitan dengan yg bawah ni =p nak makan kek ? nama kek ni Kek Lapis Asam Manis :) hah entahla kenapa nama dia macam tu , tapi memang best . nak buat pun memang best sebab duduk berasap kat dapur about 5 hours , HAHAHA

mana dapat kek ni ? HELLLOOOOOO i bake ok ! *arghh bunyi berlagak gila , HAHAHA saja la haritu gedik nak cuba buat benda alah ni . selalu sangat org tempah moist chocolate cake sampai zama dah bosan , so zama buat layer cake pula lah kan , HAHAHA tapi yg ni tak jual la , sebab baru je belajar =p


sediakan colour untuk every lapisan korang ye . tu colour yg zama pilih. macam traffic light ! =p


apa yg bulat bulat tu ? namanya asam gambir . so thats why lah kek ni dinamakan kek lapis asam manis . kek tu manis , ada asam pula . so jadila asam manis . HAHAHA mana dapat resipi ? mama kasi . entah dari mana dia cilok or reka zama pun tak tau =p


hasilnya , zama dapat macam ni :) tapi.................. warna merah tu tak menawan ! jadi macam warna pink . sebab guna red rose colour :( warna merah yg selalu mama beli takde :'( dah tak comel dah kek zama . yg hitam2 tu asam tau ! HAHAHA berterabur kan zama letak ? almaklumlah , saya beginner , kamu pula bagaimana ? =p

p/s ; sedap ohhhhh makan sambil tengok tv =p

9 comments:

Nurulbadiah Lai said...

urm..nak sikit zama..hehhee

Mie Kickdefella said...

sdapp kek!
mkn tgh pagi2 nie! :)

-telordibasuh- said...

sedap ke kek tu?hahhaaa..
demm(sedap dalam hati ke)
serius nampak xsedap hahhaa
zama xpe blajar masak lagi ye hahaha

fathiah said...

prghhh.... cantek giler calaour pink tuh..... susah x nak wat ni weh

Cik Mieyrarif said...

naaaak jugakkk :P

D.I.T.T.O said...

makanan lg, nak free...???

asfira aminuddin said...

babe! nampak sedap! lama tak makan okey ;(

Indah Mulya said...

GLEEEEEE
wat kek lapisss lah cik zama kite..
wow wow..hehe

Elin said...

pandainyer cik adik ni baking cake...nyum2 la. Lapor plak.