FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Saturday, December 11, 2010

minta maaf semua ye

harap maaf , kerja kerja mem-blogwalking , following , jogging , visiting , semua akan dijalankan selepas hari sabtu if tak penat . weekend ni busy sikit , maaf ye semua , harap maklum .

tak dapat nak balas jejak korang , sebab letih sangat -.-'

nanti zama upload gambar gempak gempak sikit , HAHAHA bajet gempak lah sangat , booooooo =p

sayang semua followers , mmah mmahh ! ececehhhh GEDIK ! HAHAHAHHA


SELAMAT MALAM DARI MAMA DAN ZAMA , ececeh padahal gambar siang di tengah hari , HAKHAK tata !

6 comments:

Halia Kentang @ Annpaan said...

mak u nmpk cntek la..
sama ngan u..

D.I.T.T.O said...

zama kuat berjalan. haha.

hamzah ian said...

waaaa

My Bloggie ! said...

comelll :)

Enna Banana said...

enna tgk video tuh, enna terpesona dengan matamu yang bulat! camne tuh! ahaha comel gila! macam mata kucing..meoooww >.<

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

halia ; mama mmg cntik ! :D

ditto ; shut up u ! u pun sama. hahaha

ian ; wuuuuuu

bloggie ; maceh syg :)

enna ; enna ! whoaaaa ! jgn terpesona ! nnt tergoda. hakhak thanks syg :)