FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Wednesday, December 1, 2010

kesian boyfriend saye sakit

ASSALAMMUALAIKUM people :) dah berapa hari tinggal blog ni sorang2 je kan ? so zama update la juga malam ni untuk tatapan korang after dah jeles jeles tengok zama holiday haritu kan ? HAHAHA

laptop kesayangan zama rosak sebenarnya . so itu yg menyebabkan tertangguhnye kerja kerja meng-update blog ni . nak guna laptop roomates , takpe lah segan -.-' segan nak guna lama-lama , almaklumlah siapa la zama ni, HEE


ni la darling i , boyfriend i , ececehhh ni kesayangan . pergi mana je mesti nak angkut , tapi sekarang tak boleh nak bawa ke mana sebab ada kat sony center dok repair kipas dah jahanam sebab on laptop 48 jam tanpa shut down, HAKHAK

perhatian la ye kepada korang yg ada laptop hebat hebat , cantik cantik , hensem hensem , sila jaga molek molek . kalau rasa nak on lama lama ,make sure pergi beli cooling fan ke apa ke yg boleh prevent dari habuk masuk kat kipas laptop or buat kipas tu jadi haus , HAHAHA dah macam promoter kedai laptop pula aku ni .

saya rindu boyfriend saya yg warna putih tu ! -.-' nasib baik la ade bobo si bantal busuk kat rumah sebagai pengubat rindu, HAKHAK tapi malangnya , mama dah basuh bobo ! ARGHHHH dah takde bau yg indah tu ! :'(

oklah semua ! perlu tidur dan mengada-ngada kat mama jap , nak minta handphone baru sebab handphone lama rosak , HAHAHA

p/s : muni , kalo muni bace ni , zama mintak maaf td sbb mintak blk beg zama n susahkn muni. sbbnye zama rushing nk blk awal. xsengaje buat muni mrh :'(

22 comments:

-telordibasuh- said...

gile 48hour tu hahaah..tapi telor up sikit 49hour hahaha

gile la...
gile laaa.....

laen kali beli mac hehehe

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahahah xlame lg telor punye habis la rosak

Un Phat Lee said...

gua rase dah seminggu gua tak off laptop gua nih.nasib baik okay lagi.ehe

saifuddin hashim said...

hilang bau indah? erk..

touyakaruma said...

Wuwuwuwuwuwu nak nangis gak .. wuwuwuwuwuwuwuwuwuw.

Touya < - - - Fan laptop dia rosak gak

fathiah said...

ala... comey nye bf u... hahahaha.

✿....rossa alina....✿ said...

LAAHAI CIANNYE LAPPY ROSAK EA..HUHUHU.. ;P

Far8 budak baik said...

hahaha..pandai lak kau bodek mama ehh..aku pun..=P

cimut munniey :) said...

"siapalah zama"---> kenapa ayat macam nie?

then, pasal bag uh no worries ah. my bad take it w/o told 1st. ta marah pom seriusly -_-"

D.I.T.T.O said...

haha, zama kena bayar berapa?
haritu i repair kipas kena rm200.
habis duit elaun. cis.

Indah Mulya said...

lappy!mmg glabah abes kalo dia pandai wat hal..tambah2 yg dibeli ngn hasil titik peluh sndr..cewahh..mmg kne pndai jg bat lappy jugak..da bape kali berikrar nk bukak bat bila psg charger..tp..ehek2

The Sharkox said...

cari la skandel zama..skandel jenama lain..hahah..yang tecik pun takpe..nama pun skendel..kohkohkoh

sumpit said...

aku punya pun dah lama letgoo... bukan 48 jam tp 24/7. kalo of pun time nak pg jauh2 jer. setakat pergi kerja kubiarkan saja. sekarang dah innalillah..... salam perkenalan dari qalish.. jemput join contest

Hanis Azla said...

semoga boifren cpt sembuh.. oppss semoga lappy cepat pulih..

cHaN said...

patut ler jarang benor update blog.
kesiannnnn die! :D

eh eh, i pun x suka kalau bantal busuk i kena basuh. Dah x best nk peluk2 an ;)

Gayahspears said...

pkwe ko laptopnya???
hahah.. same la... kalo berpisah dgn mypakwe ley sakit owh..huhu

SperMAtids BloG said...

lappy zaman PaleoLitik lagi tahan lame,hentak bpe kali maseh steady..ahha

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

lee ; laptop lu gagah perkasa agaknye. tu psl tahan seminggu. hahahaha

sepul ; a'ah indah. hahaha kenapa? ade mslh? hahaha

touya ; jom nangis same2. hee

fat ; comel kn kn ? mesti ko rindu nk jupe boypren aku kn ? heee

rossa ; sdih ni. heee

far8 ; hahaha kate anak pompuan sorg. kene pndai bodek. hahaha

muni ; hee. sorry once again jugak.

ditto ; arghhh i xtau. br nk gi amik esok. hahaha

indah ; tau xpe. laptop ni haritu dh bunyi mcm enjin motobot je, hakhak.

sharkox ; aisehh , zama x kaya la nk cr scandal br. hahaha

sumpit ; hahahaa. dh cr yg br ke ?

hanis ; thanks ! :D

chan ;hahaha sdih kn kn artis u ni ? hahahah bntl busuk ni nk bg kembali ke bau asal, hakhak

gayah ; haaa ni je lah boypren aku. xde yg lain dh. hahaha

spermatid ; tahu xpe. nk cr la type writer je lah lps ni. hahaha

hamzah ian said...

ambik gua punya meh.. har har har

LuLu said...

i dgr kn, mac ni cm tahan lama.susa nk rosak.so better pakai mac je kn hee

asfira aminuddin said...

haha! suka! comel je post ni dear :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

ian ; lu nk bg ke? hahaha

lulu ; haaa yeah ! tp mac mcm guna semua software sendiri kn. x susah ke? nk bli tp mcm tkt je. hee

asfira ; hahahah thanks ! ape yg comel kat situ? :D