FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Thursday, December 9, 2010

gara gara gedik bergambar , hamik kau !


orang gedik memang suke pose manja manja macam ni eh ? HAKHAK gedik gile en zama pose ? dah nama pun waktu ni tgh gedik , HAHAHA tapi macam seronok pula haih posing macam ni , rasa macam orang kaya , wahahaha =p apa punya manusia la zama . talking nonsense memanjang, ngeee =p

One Utama , here we go ! bukan ada apa pun kat OU elehhh pergi sana sebab nak melantak je sebenarnya , HAHAHA dah alang alang jumpa benda alah ni , MERRY CHRISTMAS buat non-muslim yg sambut christmas . bak hadiah satu ! =p


perlu ke zama pakai selipar jepun je ? HAHAHA perlu lah ! kalau nak tahu , perangai zama memang suke pakai selipar je . no high heels ! eh yes high heels , but only for occasions yg special sikit ! pose la keding -.-' tetap tak menawan, HAKHAK


adik mat bunga . ade girlfriend ni . HIHIK shhh jangan bocor rahsia kat mama , nanti adik kena piat telinga ! HAHAHAH


arghhh no komen . zama memang suke jadi tiang pemancar keselamatan jalan raya . baju pun kuning macam traffic light ready ! HAHAHAHA ciss merapu lagi

jom lah makan ! ni ha tujuan sebenar pergi OU untuk bersuka ria tapi zama tak suka ria pun sebab perot cram dan senak -.-' kita makan kat KLUANG STATION ye :) sedap Hainanese Chicken Chop die .


adik and abah :) janggut favourite zama tuh ! HIHIK kalau bosan, zama suke tarik janggut abah sampai dia menjerit, HAHAHA


Hainanese Chicken Chop :)

motif ? HAKHAK motif entri ni sebenarnye nak cakap Canon 500D jatuh terlentang atas jalan raya masa pulang dari OU ni la -.-' kenapa ? macam mana boleh jatuh ? haaa cuai . tak tau nak salahkan adik ke, zama ke . so , zama tak nak salahkan sape-sape . yg zama tau kesian baby ku itu :( mujur la boleh guna lagi . cuma calar sikit je . ARGHHHH

p/s ; jaga brg kesygn korang elok2 tau. hihik. takde kene mengene =p

10 comments:

-telordibasuh- said...

gile gedik hahhahahaa...

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahahah terime kasih telorrrr

Enna Banana said...

huragghh!! krismasto!! enna nak gak amik gambar b/ground kismes! ahaha

My Bloggie ! said...

u nak shawl ke?? i bagi 1 kat u. awak bagi i alamat awak k :D ikhlas ni. hehe love.

Eera Dot Com said...

ber shopping ker ? tak nak ajak Eera nampak .kehkeh

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

enna ; dtg kl ! zama bwk gi OU ! :D

bloggie ; nak nak ! hahaha. x malu ni mintak kat org. hihik

eera ; heee x shopping pun.pegi mkn aje :D

D.I.T.T.O said...

lens xpecah ke? kuat tu. haha.
zama la tu yg cuai sgt.

LuLu said...

wah lama tak pegi OU :D cantik la decoration kat sana!

My Bloggie ! said...

oke. post alamat kat ne ek ? email bole ? :) ade shawl yang cantik tapi xpandai pakai.

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

ditto ; xpecah. canon gagah perkasa :D hahaha

lulu ; sila pergi ! cntik ! :D

bloggie ; email ? bole. nk email ! heee