FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Saturday, December 4, 2010

dah nama pun bayi


mak saye kate , kalau nak makan kena tunjuk muka baik . ni saya dah tunjuk ni , HAHAHAHA comel tak comel tak ? ARA ARA baby Achik ! :D bukan anak zama tau ! anak buah saje ! tapi weekdays dia memang melepak kat rumah zama sbb parents dia kerja .

AGOGO ! hakhak . ape kena mengena kan ? ok ok , haritu nak pergi The Mines . aturcara majlis adalah seperti berikut . ecehhh majlis konon, HAKHAK pergi the mines sebab nak beli handphone baru ganti Nokia 2100 antik zama tu and repair abah punya Iphone lah . tapi abah takde , biasa la dia, flying without wings , ngeh ngeh

sebelum cari phone, kita makan dulu ! pizza hut ! HOMAIGOD ! tahu tak siapa yg zama jumpa kat pizza hut tu ? my ex-schoolmate JEEGA ! arghhh tibe2 macam rindu gila zaman sekolah .


HAAA amik nah memang zaman gedik melampau masa ni, HAHAHA from left : zati syg , jeega comel , feeqa darling . kat belakang tu faham2 je la sape, HAHAHA tepi zama tu sabiha si kambing malaysia yg hot :D zama main cilok cilok je enterprem nak masuk gambar jugak, HAKHAK almaklum lah, camera sape ? camera zama jugakkk =p

ok tolong lah jangan zoom in ke apa ke gambar ni , HAHAHA sebab muka masa ni sumpah macam apa je , zama dulu specky kot, HAIH sekarang pun masih specky tapi if keluar rumah , pakai contact lense la =p nak pakai spec tapi macam susah nak pakai shawl nanti , muka zama kecil sangat -.-'

ARGHHH dahla zaman sekolah ! kita tengok Ara makan :D


food tak sampai lagi, maka sudu la yg dia sambar, HAHAHAH ni makan free tau . guna coupon hot ticket angah , HAKHAK ada 10 keping . 8 pizza personal kami makan dan tapau bawa balik rumah . hebat tak kami melantak ? HAKHAK


cool gila tak si kecil ni ? HAHAHA perasan dah besar . jalan pun tak boleh lagi . merangkak pun tertonggek-tonggek , HAHAHA tapi zama tetap sayang my first anak buah ni :D


ARGHHHH apsal hitam sangat ni ! meet Achik and Ara :) Ara suka buat muka blurr, jahat ! macam zama pula yg semangat nak tangkap gambar, HAHAHA

p/s ; I Love You Ara ! :D

13 comments:

LuLu said...

omg ara is too cute! :DD

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha i know ! :D

cHan said...

kenal kot yg budak nama sabihah tuuuu! pernah satu sekolah dulu.heeee :D

gerammmm giler dgn budak ara ne.
rasa nak tarik2 pipi die!
aunty die jgn jeles plak=p

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha laaa yeke ? sekolah sg isap eh ? hahaha

aunty die dh puas kne puji ms kecik dulu, hahaha

Indah Mulya said...

ololo..ara ni mg nk kne cubit2 lah..
adorable sgt la zama..
tlg cubit2 mnja utk i wokey?hehe

ciput said...

anda budak SMART kan? HAHAHAHA

Wan Zhafri said...

eh sabiha tu bdk skolah zama rpanya.. hehe.. wan satu group ngn dia tyme camp ytm dlu. haha.. bsg orgnya.. shh! jgn hbaq kt dia lak.. huhuhu

Aqmar Ismail said...

kalau jumpa budak ni, mesti merah2 pipi dia aqma cubit hehe

Elin said...

cute giler Ara tu...cam aunty die :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

indah ; alright ! nnt zama cubitkan die smpai tecabut pipi. hihi

ciput ; HAHAHA shh diam2 sudah :P

wan ; haaa die mmg bising. mama zama ske gile lyn die sbb die mcm makcik2. hahaha

aqmar ; xnk lah bg u jupe die. hahaha

elin ; hee. thanks :D

akm@miRa said...

ara seksi la..bhu terdedah..auww..haha nie bju tue ari kn?bru perasan..comey sgt2..huhu

wani said...

eeee, comelnye baby itu. geram nak cubit2. hehe :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

kak akma ; a'ah bj haritu. hahaha

wani ; saba saba :D