FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Friday, November 5, 2010

walaupun ?

Walaupun birthday sudah melampaui bulan dan hari , tapi ada jugak orang nak bagi hadiah ! HAHAHA tah pape kan entri ni ? saje je gedik oh ASSALAMMUALAIKUM KAWAN KAWAN RAKAN DAN TAULAN :)

penat lelah sehari sepagi sesiang hari , err apekah ? HAHAHA tak tak , harini zama hang out sebenarnye. with kak akma :) ke mana ? The Mines .

see ! what i've got ? a big present in a box ! ingatkan kak akma nak bagi bom ke apa . rupenye si mata bulat ni haaa . kenapa kak akma bagi bende ni ?

sebab :
1. mata bulat macam zama
2. mulut suka ternganga ketawa macam zama

HAHAHA oh ye nama patung ni DOODOLLS comel kan ? kepada sahabatku PUTERI AZNY DAN NURUL FATHIAH , lihat ni ! patung ni yg kau bagi kat naim tu . tapi ni lagi besaaaaa punye ! :D
tengok tengok , same ke tak sama? tapi kan, patung ni macam censored sikit . kenapa ? pandai pandai la korang cari sebab musabab nye, AHAHAHA

bukak cerita baru . kasut baru weyyyy ! purple gitu ! ini bukan hadiah , ini zama beli saja saja suke ria HAHAHA zama cari warna brown with white actually tapi takde . ini je yg ada yg comel momel. zama belikan untuk kakak ipar zama sekali sebab dia suke kasut tinggi sebab dia pendek, HIHIHI jangan marah kak ira ! tapi dia punye different design la, mana boleh sama ! no no no !
cantik ke tak cantik ? HIHIHI zama siap beli game lagi kempunan nak main punya pasal , dah lama tak duduk tercangokkkkk depan lappy lama lama kan , so ni ada rupa nak jadi tukang cangok la gayanye, HAHAHA

p/s : tolong bagi nama baru untuk DOODOLLS zama tu ye ! yg comel comel =D

terima kasih baca entri merapu !

dan mintak maaf zama tak sempat nak visit blog korang sebab tak menyempat , HUHUHU

21 comments:

-telordibasuh- said...

hadiah ke tu?
cam beli sendiri je hahahaa

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

patung tu hadiah ! haha

kasut n game bukan.

YAN said...

wow men game sims gak~
ahaha~~ like2~ buat anak banyak2~

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha xnk lah. penat nk jaga.

Rainbow said...

zama!!! hepi bestday.. rain kat cni busyeveryday hahaha

hadiah pos kat diri sendiri ek? cian hak3.

sapa mrah kena jual :P

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha thanks . but ade correction lah. zama slh taip. present from my kakak angkat lah, hahaha

mello said...

wah,kasut purple? i like! hehe
lama dh x pegi the mines..nati kite pegi sana nk? leh zama blanje ketam kt situ.kakakaka

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahah the mines ade ketam ke?

Wan Zhafri said...

the sims... hehe lma x men.. nnt bg pnjm yer?
hoho..
doodolls tu ltak ler nama dodol. haha

YOUsoF said...

memang comel menatang 'dodol' tu hehee.
bpe hingget ek?

kalau bagi die nama 'mulop' okeh?
mulop = mulut terlopong ;DD

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

wan ; pinjam ? x boleh. byr la, hahha dodol mcm makanan je, haha

yousuf ; hahaha mulop ? macam org kelate pulop doh :D

CheQ PP JoY said...

hepy belated besday ye..hehe..

menjawab soalan awk td, cbox & shoutmix ni adalah kotak y kite gune utk chating 2..tp aplikasi dia sedkit berbeza..kalau tgk kat blog fy, ada 2 kotak borak2 kn? y atas adala shoutmix, n kt bawah 2 cbox..cbox x sesensitif shoutmix..shoutmix ni byk pntg larang..=]

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

heheh , thanks fy ajar zama :)

and thanks utk wish birthday tu, hehe

cHaN said...

wah! baiknye zama tolong belikan kasut utk kakak ipar :D

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hihi , so kalau nk, kne la jd kakak ipar zama :P

akm@miRa said...

salam...wah nk letak name dodol ker??no..no..terbgkit nyer sjarah lame nti..huhu mnje..actly ptong tue llaki la..cbe tgok blik buku dier,. ( actly,akak pun tak pham nape dier letak bnde merh tue..haha)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahha apekah kisahnye ?

yamilalala said...

woa...the sims!same2.....sims 2 ke sims 3 tu?

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

ntah, sims campur2, hahaha

mijieywardie said...

comeynye patung tu.. nk boley?? hehe..

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

xboleh. kedekut, hehe