FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Wednesday, November 10, 2010

sengih sampai telinga

HELLO HELLO HELLO KOPI KA MILLO ???? hahahha dah jangan layan , ni akibat harini dapat sesuatu yg nak buat sengih sampai telinga , kenapa ? sat lagi zama bitau korang, HAHAH

siang tadi zama nak bukak website UIA untuk check offer letter buat degree, HAIH mahu tak ngamuknye zama ? dia cakap 'your name is not in our database , please contact A&R for information' . zama mula la rasa sedih terlampau , grr grr ingatkan UIA dah tak nak zama untuk sambung degree kat sana, HIHIK rupe-rupenye untuk budak resit paper kene check offer letter on 26th November, WAKAKA lawak kan ? sedih melampau lampau padahal zama salah information, NGEK punya zama ! HAHAHA tapi zama sedih gak sebab takut . member zama ade yg dapat mechatronic , aerospace , communication , manufacturing and biochemical . hebat kan diorang ? tahniah kawan kawan :)

zama nak AEROSPACE ENGINEERING ! tolongla zama UIA ! huhu dari dulu sampai sekarang zama nak jadi pilot tapi keadaan tak mengizinkan, so zama amik la course yg ala ala berkaitan, HEHE orang kata susah , tapi zama peduli apa. semua yg kita belajar tu susah , and kalau kite belajar , dapat la pengetahuan tu, betul tak ?


HAH amik nak gedebuk gamba sebesar alam, HIHIK asyik gamba ni je ? kenape? HAHAHA sebab gamba ni la penyebab menang contest dari Azhafizah :) HAHHA gumbira riang ria di hari raya , NGEH NGEH NGEH dah mula dah zama merapu ni , akibat excited terlampau . elok elok petang tadi sedih , malam ni sengih tak sudah , HAHAHA terima kasih Azhafizah ! :) nanti zama email apa yg patut , tapi bagi la email awak , zama tak tau , HEHE :D

lagi lagi , harini ada apa ye ? HAH ! zama cut hair , HAHAHAHA macam amoi dah, grr grr saya melayu lah ! :D

lagi lagi, ada apa lagi ? HAH ! zama jenguk Ara tadi kat rumah dia , so cuteeee tido menerap, HIHIK bangun bangun je muke toye, HAHAHAH


apa macam ? ada terpegun tak dengan ini si kerdil ? HAHAHA pandai tu nak karoke dengan zama and abah die, HAHAHA comel kan kan ?

selamat pagi ! :D

12 comments:

::Fatihah:: said...

hye zama :) zama ni ade re-sit paper eh? haa. esok kene check result tau. saye pun same. hihi. good luck to both of us! :D

Dean winchester II said...

TUNGGU keluar result resit dlu. HAHA

❤フィザAzhafizah said...

hye dear..congrate yea!hehehe..okeh..nanti email kat
eqy_ochacha@yahoo.co.uk
lupe lak kat blog nak tulih yahoo.co.uk..heee
btw,engineering in superb fanstatic! (=

Enna Banana said...

sayang! good luck tau! neway tahniah. isk! jeles dah nih., hahaha

yamilalala said...

samalah cik zama nasib kite,,,hahahah

Pinky Pixie said...

zama menang x? penat vote ni. hehe..

nurezzat said...

comell nye budak nih..
hehehe..
btw, good luck k.zama..

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hee , pinky ! zama menang :D

cHaN said...

gudluck yea zama!
nanti bleh la jumpa zama kat uia gombak an! :D

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

maceh chan ! :D

hafidzah hafidz said...

haaa, gud luck k..nak coz engineer yeah? zama kena ready dengan ketahanan fizikal, mental..why tak apply utm? engineering more specific kat sini..tak general..awal2 lg zama leh tau zama enginner apa..mcm fieza dulu, engineering gas, bukan engineering petroleum..ada 3 cabang lagi chemcal engineering..aerospace pown ada kat sini..

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hihihi . sbb x tepk pun utm dulu. hehehhe. thanks fiezah. nnt pape, zama bole la tnye fieza kn? :)