FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Tuesday, November 16, 2010

parts of me , sorry yaya

gambar atas ni entah apa motif. eh ASSALAMMUALAIKUM ! :D haa sambung cerita. zama main copy paste je gambar ni dari YAYA . dah lama dia tag sebenarnya , tapi macam tak berkesempatan and asyik lupa . aku mintak maaf weyyy :D

sebagai balasannye , zama kena jawab some questions . banyak gila , memang tak juling mata aku yaya oi ! HAHAHAH ok ok mari jawab ! korang yg tak berkenaan kalau nak tahu pasal zama pun boleh baca :)

Apa benda yg paling penting dalam hidup korang ?
: segalanya penting

Benda terakhir yg korang beli dalam hidup korang ?
: nasi untuk makan lunch kat cfs , NGEE

Dimanakah tempat yg akan korang melansungkan perkahwinan dan apakah temanya ?
: Palace of The Golden Horses
: White Wedding + Rockstar
(angan2 je ni , pengsan semua orang nanti woi HAHAHHA)

Adakah korang sedang bercinta sekarang ?
: tidak dengan sesiapa
(tapi saya memuja Tuhan yg Maha Satu itu )

Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang ?
: insyaAllah jika ada , hingga ajal tiba
(dengan Tuhan, selamanya)

Dimanakah korang selalu jumpa kekasih korang ?
: takde kekasih, takde jumpe2, HAHA baik jumpe mama and abah lagi seronok !

Novel/Buku/Majalah terakhir yg korang beli ?
: tak ingat ohh

Apakah nama penuh korang ?
: Nur-Za Marlyana binti Mohamad Kamal
(as stated in my ic)

Antara mama and abah korang, mana lebih mesra ?
: both . because love and affection for them is not to be split .

Namakan orang yg korang benar2 nak jumpa dalam hidup korang ?
: family
(because I know in any situations pun, hubungan kekeluargaan tidah pernah akan putus :) )

Adakah korang basuh baju korang sendiri ?
: tidak

Dimanakah tempat yg korang betul2 nak pergi ?
: Makkah Al-Mukarramah & Madinah Al-Munawwarah
(dah pergi sekali tapi nak pergi lagi sebab rindu :) )

Pilih salah satu, peluk atau cium ?
: peluk

Beritahu 3 benda tentang orang yg tag korang ?
: ex-schoolmate masa zaman kanak-kanak riang
: ada kembar bernama Najwa
: mak dia cikgu

5 benda yg paling disayangi korang ?
: bobo
: handphones
: laptop
: purse
: bilik saya !
(ERGHHH nampak macam materialistic kan ? HAHAHA its because it stated there BENDA , so people bukan benda, HAHAHA )

Lagu yg paling anda suka dan suka dengar ?
: none . semua layan.

Bila tarikh lahir korang dan dimana korang sambut birthday korang tahun lepas ?
: 25 Oktober 1991
: The Curves

5 rakan blogger yg korang nak tag :

thanks yaya ! :)

8 comments:

ciput azny said...

nanti aku buat yea :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

ok kawan :)

Yaya Zamimi said...

hahaha... chillax :)
thanks jwb tag ni...
terbaik dr ladang ah kau nk kawin dkt Palace of The Golden Horses..invite aku taw..HAHAHAH...
last but not least, slmt hari raya aidiladha darl! :D

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha kn kn kn? aku angan2 je lbh tu. kalo laki aku jutawan xpe jugak, hahaa

cimut munniey :) said...

zama sayang!!!!

okay! muni jawab tag ini :) thankkkkk!

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

alright ! :D

cHaN said...

eh, sy di tag yea.
x perasan pula.hihi
nnt free zean buat k :)
nyway, tanx yea zama!

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hehe. perlu buat ! :D