FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Friday, November 12, 2010

oh tu diaaa !

banyak pula nak cerita dalam entri ni , oh ASSALAMMUALAIKUM ! :)

mula mula sekali nak cakap entri MARI JOIN tak famous sangat oh, HAHHAH sebab ? sebab zama tak promote kan pun, HIHIHI macam tah pape je zama ni kan . nak bagi hadiah GIVE AWAY tapi tak spread it out ! HAHAHA tapi ada gak beberapa kerat followers yang join, TERIMA KASIH YA :)

seperti yg ade zama janji nak bagi goodie goodie untuk follower ke-200 tu, zama dah dapat dah , ni haa name dia HAZ , click nama dia kalau nak jenguk . nampaknye dia macam new in blog's world, HEHE so mari la kite ramai ramai jenguk sana selalu :D

yg kedua , dalam entri MARI JOIN tu juga , zama ade buat something untuk followers yg dah follow lama :) so yang dapat topup rm10 ni ialah :


walaupun jawapan diorang tak betul mana la, HAHAHA tapi ade jugak yg betul :D

nah jawapan yg betul, sila take note ye =p

Apakah warna-warna kegemaran zama ?
: brown , white and green

Apakah tiga benda yang zama akan wajib bawa dalam handbeg bila hang out?
: purse , handphone , eye liner

Zama guna dua handphone , dan apakah model kedua-duanya ?
: nokia express music 5800 , nokia 2100

Apakah nama roomates zama di UIA PJ ?
: Puteri Azny Fazlina , Nurul Shazlin , Nurul Naim

jadi kawan kawan , itu la jawapan sebenar :D

ok terjah yg bawah ni pula ye =p


first of all, ni datangnye dari blog dari seorang adik nurezzat namenye :)

adik oi, blog akak ni tak cantik pun, simple je . lagipun akak ni takde copy paste mana mana website untuk buat background blog, HAHAHA akak ni pemalas nak edit , nak cari link semua tu, AISEHHHH that is so not me :D blog orang lain lagi lawa , tapi takpe , THANKS YE ADIK :)

oh kena jawab soalan pulak, ok ok akak jawab :)

1. Berikan satu nickname untuk saya
adik ezzat

2. Ucapan untuk pemberi award.
maceh sebab blog kucar lanar ni jugak jadi pilihan, HAHA

3. Berikan 6 artist or singer or band group yang korang minat.
Paramore
yg lain semua layan takde minat2, HAHAH

4. Bagi award ni kepada 10 blogger yang mempunyai blog cantik lagi cun.
zama bagi semua orang ! HAHHAA malas nak tengok satu satu

dan akhir sekali, terima kasih semua sebab sudi membaca :)
selamat malam, jangan lupa tidur cara Rasulullah SAW :)

8 comments:

iamnerves said...

uhh...awal 2 org dari 200...

cimut munniey :) said...

wahhhh w/p salahhhh tapi dpt hadiah gak :) heehee

Aizuddin said...

eeeh so not fair. kau promote blog dia. aku kau tak tlg pun!! hahahaha. & nak cari background ke ? pergi page aku click kat area header tuh. :)

nurezzat said...

ngee~ tahniah utk diri sendiri..kih3..

p/s : blog k.zama cantek lahh..
thats why kite bg..

=)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

muni ; sbba da yg betul, ngee :D

zudin ; naseb kau lah. sape suruh tak join aku punya contest, haha aku xnk lah background, serabut ohh

ezzat ; nnt bg kak zama email or phone number ye :)

-telordibasuh- said...

oh Waalaikumsalam....

Hazren Han said...

terima kasih. saya cuma jadi follower.
tapi dapat hadiah. hehe.

my email
m.hazren@gmail.com

Enna Banana said...

enna nak gak!!