FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Monday, November 8, 2010

Mari Join !

eh eh eh , apa yang mari join ? HEEE sebenarnye zama saja je ni , oh before terlupa , HELLO people out there ! huwarghhh semangat tak semangat tak ? HIHIK

tujuan entri ni diadakan ialah saja je , HAHAHA tak tak, ada sebab , korang kene read sampai habis dan sampai bulat biji mata =p

oh, hari ni saja zama dah tuka background page zama , kenapa ? sebab macam sweet pulak background yg baru ni, HEE yg lama tu comel sangat macam budak belajar ABC , untuk Ara boleh la, kalau untuk zama nak ABC apa, HAHAHA nice tak background ni? :D

ok next ,

tujuan entri ni :

1. zama sedang menunggu followers yang ke- 200 dalam masa 3 hari bermula hari esok sampai hari Khamis .if ada , zama bagi korang hadiah topup rm10, nak tak ? tapi untuk yg dah follow ni memang tak dapat la zama nak tolong, HARHARHARRR kesian korang sape suruh follow awal sangat =p

2. ok ok, maybe followers macam sedih kan ? so, nah amik la zama pun bagi korang hadiah jugak. korang nak apa ? intan berlian ? emas putih ? boleh boleh, boleh blah ! HAHHAHA korang ingat zama toke kedai emas ke ape ? HUHUHU tak tak , zama belanja topup rm10 je lah, nak tak ? ke tak nak? kalau nak, korang boleh cube jawab beberape soalan bawah ni dengan betul . kalau betul, die lah pemenangnye . sape cepat dia dapat . pemenang 2 orang je tau, HIHIHI almaklumla tak cukup bajet sebab tengah menganggur kat rumah, KIKIKI

HAAAA ini dia soalan-soalannya :
  • Apakah warna-warna kegemaran zama ?
  • Apakah tiga benda yang zama akan wajib bawa dalam handbeg bila hang out?
  • Zama guna dua handphone , dan apakah model kedua-duanya ?
  • Apakah nama roomates zama di UIA PJ ?
HAAA korang kene jawab semua soalan ni dengan betul tepat dan nyata :D andai kata takde sape pun boleh jawab semua dengan betul , so zama akan pilih sape jawab yg paling banyak betul, HIHIK setuju tak ? :D

tarikh tamat adalah selepas hari khamis , maknanye Jumaat zama dah bole usha sape yg menang :D

korang jugak boleh korek korek kembali semua entri-entri zama yang lepas lepas untuk mencari jawapannye jika ada . usaha tangga kejayaan !

so, dengan ini, tamatlah riwayat penulisan zama hari ini, HAKHAKHAK gelak macam apa je , tinggalkan jawapan kat comment entri ni tau :)


selamat mencuba ! :)

12 comments:

ciput azny said...

beb kalau aku jawab kmpem2 menang ni!

HAHAHA

Army said...

lau aku jwb sume salah cmne lak?hehe

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

terk ; takde hal, jwb je, hahaha tgh baik hati ni tau. hahahaha ajak lg 5 org tu pun xpe :D

army ; kalo ko jwb slh , ko kne blanje aku lak, hahaha

Raby said...

haha.ok
jwpn no 1, coklat
no 2, duit.

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

kak raby , hahaha dlm satu soalan, ade byk jwpn, xkn satu je jwpn ? hahaha

cimut munniey :) said...

nak bagi jawapan nie! HAHA :)

1) hijau & cokelat.
2) purse, & 2 bijik handphone.
3) express music(touch screen) & nokia butterfly (cikai) :P
4) alahhh! dah penat scroll bawah nie HAHAHA. jawapannya adalah : nurul naim, nurul shazlin, puteri azny fazlina. (roomate jep tau bukan roomate angkat) HAHAHA :D

siap!!!!

badewayyyy,,,, cantik gmbr kau, ara & kkk ipar kau kalau bukan siapa yang jadi photograper dye HAHAHA :D

cHaN said...

baru perasan zama tukar layout ek. btw, nice la. berbunga bunga lagi! hihi

pasal soklan tuh x dapat den nak jawab. susah yang amat soklan nye. hahaha :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

chan ; hahaha. xpe xdpt jwb. xnk cuba ke? mana tau btul, hihik

nurezzat said...

eh jap3, nk jwb..

1. brown and putih..
2.handbag, wallet and handphone..
3.xtau..kihkihkih..
4.Puteri Azny Fazlina, Nurul Naim and Nurul Shazlin..

amacam salah ke ?
maluu nye~

nurezzat said...

kita da tau k.zama pakai hp ape..
nokia xp 5800 kan kan ?
1 hp lagi xtau.. ngee~

Bit Zamri said...

laaa ni contest ke? ahaha...

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

bit ; contest la tu, hahaha