FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Thursday, November 11, 2010

kemenangan diraih lagi, HAHAHA


HAHAHAH padan muka enna ! zama copy paste muka awak lah sayang ! :D jangan marah ye =p

kenapa ada muka orang lain pulak ? sebab HAHHAHAHA entri ni nak menceritekan rezeki zama yg sangat sangat murah since these few days :)

zama menang lagi ! haritu contest tiru gaya model ! harini menang I-CITY pulak . yabeedaaa beeduuuuu ! HAHAHA sewel dah jadinye lepas banyak sangat menang . ACECEHHHH banyak sangat ke zama ? baru dua tiga je kotttt =p

btw , kawan baik zama si Fathiah pun menang , tapi die menang dalam category A iaitu category solo molo , HAHAHA apekah molo ? tak tau ! hantam saja bunyi macam sedap , HAHAHA

so so kawan kawan ! selamat hari raya ! HEHEHE dah takde idea nak tulis ni, grrr

13 comments:

Nurulbadiah Lai said...

hahahah..
zama nih..
zama letak la gmbar2 terbaru
sis curious nk tgok

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha , oh ade jugak org nk tgk zama pose, hihik. nnt zama letak k, saje mlm ni xde idea sgt. hihi

cHaN said...

wah! macam durian runtuh dah ne.
selalu menang je kan.
nyway, congrtaz yawwww! :D

fathin zulkifli said...

hyehye dulu uia pj an? i uia gak. boley jd model daa.. :DD hehe.

Enna Banana said...

okay! sila kurangkan excited anda yea.
yang penting BAK SINI AIR ECPI!!!
2 owe me 2 bottle ookay!

fathiah said...

tahniah zama.... u r da best :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha durian x masak lg, hahaha thanks chan

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

fathin ; yea uia pj, hehehe. jd model ? aisehh menakotkn jd model ni, hahaha

enna ; nk air? dtg shah alam dulu ! ahahaha

fat ; maceh2. tahniah utk ko gak :D

Enna Banana said...

saje nak gtau kat sini supaya lebih alert! haha

GA tu bleh teka sekali jeh la mak cik

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

aiseh, jgnla panggil makcik. terasa tua dah ni. hahaha

Raby said...

woh byk nye menanggg!

The Sharkox said...

Ish ish ish......(maknanya tahniah)

Gayahspears said...

gd luck ya :)