FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Monday, November 22, 2010

Contest : Kids & Baby Photo

HAI everyone ! dah berapa hari zama tinggal dunia blog ni ? entah , zama pun tak kira , HAHAHA zama tahu2 je dah ada orang tag zama sane sini , terima kasih ya kawan kawan ! jasamu dikenang . kalau nak balasan , ingatkan zama , zama belanja air mineral sebotol, HAKHAK tak habis habis dengan air mineral kan ? kenapa ? sebab air mineral bagus untuk kesihatan dan kecantikan dalaman , ececehhhh kau cantik sangat ke zama ? HAHAHA =p

dah dah , cukup melalut . entri ni untuk contest sebenarnye :) cik bulat telah menge-tag zama . oh terimas kasis banyak banyak ! eh silap , bajet mat saleh sat tadi , HAKHAK terima kasih banyak banyak lah :)

kalau nak tahu , mari click gambar bawah ni ye :)

ni zama bagi gambar anak buah zama . Danish Ara Arizi binti Mohamad Izanol Kamil :) panjang bonar nama die kan ? nanti confirm kena buat dua ic bile dah besar , HEHE


zama takde lah gambar masa kecil yg ada dalam laptop . semuanya dalam album . nak ambil macam mana ? HAHAHA dah la tak comel . gemok gedempol , adehhhh malu eden haa -.-'

haaa ini syarat untuk menyertai :

: kena letak gambar korang zaman kanak kanak riang or baby , gambar adik , gambar anak (jika ada suami yg sah , NGEE) , gambar anak buah :)

lepas tu , tarikh tamat contest ni adalah pada 30 November 2010 bersamaan birthday angah zama , HAKHAK takde kene mengene kan ? =p tapi betul lah , tarikh tutup 30 November .

kalau menang , dapat hadiah best tau ! ni dia earring from Lazo Diamond (white gold) :) boleh la tambah collection kat telinga zama lagi, HIHIK sebab zama suka beli kat sini :)

so, disebabkan cik bulat kata kena tag maksimum 8 kawan , HAAA nah amik zama bagi 2 je , malas nak tag , sape nak join , silekan :

selamat berjaya ! :D

5 comments:

Cik Bulat said...

saya suka baby itu,si baju merah. blah ko.! haha. comel la baby.

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahahaha jangan ! tu mak die . hahaha

Elin said...

gud luck..bb tu so cute...

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hehe . thanks akak :) tu anak buah zama yg first .

Poppy Lisa said...

Auww.. Comel nye baby itu..