FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Thursday, November 11, 2010

Banana Stories Give Away

ENNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zama join lagi semua benda yang enna anjurkan ! HAHAHA saje suke suke riang ria di Aidil Adha :) mana la tau ade rezeki lagi ? kan kan kan ? HIHIHI seronok la bile dah menang ni rase nak masuk macam macam .

oh ENNA ! nak air ECPI kan ? datang Shah Alam tau , nanti zama belanja cendol sekali , grr *macam la aku tau kat mana tempat jual cendol =P

HAAAA nah nah amik banner comel monyetnyet ni, HIHIK comel pulak bunyi dua kali nyet , nak tiga pun boleh, sila taip sendiri, HAHAHA


asyik dok loqlaq sorang sorang je kan ? HAH amik kau ! bawah ni ade gamba yg perlu diteka ! sapa nak mai tolong cek ? mai mai ! cek dah fenin dah ni, BAHAHAH stop talking nonsense zama ! HAHAHA meh meh kita teka siapa yg kena ! HAHAHA

haaa nak jawapan ke ENNA ? sabaq sat , zama nak pikir ni, HIHI susah ni . nama NORITAH kalau ada adik zama mesti dia kate NOBITA . oopsss sorry ! tapi dulu ade kawan zama adik panggil nobita, kejam gile ! HAHAHA hopefully enna jangan report kat kawan enna, mampos zama nanti, HAHAHA

nah jawapan ! :
A

kenapa ?
sebab macam suit her well je. sebenarnye zama rase macam B atau C , hahaha senang cakap semua nama NORITAH ! HAAHAHA

erghhh dah la zama , kalau melalut memang juara jaguh dunia ni , BAHAHA so so , semoga berjaya zamarlyana kamal ! HAKHAK tak malu ucap kat diri sendiri =p

p/s :tak menang pun takpa ni. masuk suka suka :)

8 comments:

Enna Banana said...

awwwww..thanks tau joined ga enna yang agak merepek nih,
saja jeh buat suka-suka:P
neway later i will tell u what the exact answer eh..then bagitahu samada awak layak ke tak masuk ga nih,
agak misteri disitu ^.^
thanks again darla! :)

ayat last skali tu cam was was jeh
p/s :tak menang pun takpa ni. masuk suka suka :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hihik, ayat yg last tu berbunyi mcm pasrah sikit. sbb kalo bab teka2 ni, fail skit, hahaha

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
huh nak join tapi tatakde masa lakkut

Heidi Shafiq said...

:)

SYAFIQ HJ. JALIL said...

aahahaha..funny

saifuddin hashim said...

amboii. cuti bukan main panjang lagi hbis smue conttest hg join.

Pinky Pixie said...

huihui.. gd luck my pren.. menang kite kongsi adiah kan..kan.. haha

Gayahspears said...

gd luck ya :)