FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Monday, November 22, 2010

anugerah penyanyi terbaik ?


HAHAHAH marathon update ! baru je sekejap update contest , sekarang award pula . kena bertungkus lumus mengambil apa yg diberi oleh kawan kawan blogger . barula mereka tak berkecil hati, betul kan ? :)

thanks to Enna Pisang ! sebab bagi award ni for zama . best blogger ? HAKHAK tajuk atas tu macam nak gempak je kan ? sejak bile zama jadi penyanyi tak tau . penyanyi sambilan tu pun dulu2 je , sekarang dah kurang :)


oh oh , apa ni ? HAHAHA ini takde kene mengene dengan award ye . saja upload . actually ni masa zama habis form 5 . percaya tidak ? tu zaman gedik gedik , HAKHAK yg baju putih tu feeqa and merah tu aresha . yg hijau tu, faham faham sendiri lah , HAHAHA


maaf ye if video ni macam kurang sopan, HAHAHA ni masa habis sekolah . excited semacam . perangai pun tak betul lagi, HAHAHA macam gedik gila ohhhh ! HAHAHAHA video ni feeqa yg rakam , thanks feeqa :) sebab sempena zama nak pindah ke Sepang masa tu dari Kuantan dan esoknye result SPM keluar . arghhh ! i miss you guys ! :'(

tersengih sorang2 kalau aku tengok video ni tau tak ! :D

19 comments:

fathiah said...

hahahahaha. aku pun ade video zaman dulu2... lucu je ingat2 balik ":)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

tahu xpe. mcm tah pape je kn zaman kite x matang dulu. haha

paradoks hati said...

hehe..:)

cHaN said...

fuuuhhhh! patut la selalu nyanyi bila dtg blog chan mali chan kan..haha

gambar nak howttt mcm model je kan.nice babe! :)

eh, zama pernah duk kuantan ke?

Enna Banana said...

zama skolah apa kat kuantan dulu?

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

comel! hehehe


LATEST ENTRY

GENG POKOK RENEK

@RASA MACAM NAK LARI BOGEL? KAU MAMPU?

iamnerves said...

ya ampun..ape yg merasuk gadis2 ni..
tersembur air dalam mulut ni tengok vid ni...

hahaha=p

nkara said...

rindu jugak zaman sekolah...
jauhhhh dolu-dolu..hehe

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

chan ; hahaha , gamba mesti hot . sbb orgnye tak hot mana , hakhak . a'ah pnah duk kuantan :)

enna ; zama sekolah smart . hehe. jiran sabs .

GKSB ; maceh :)

iamnerves ; hahaha. air dlm mulut tu air liur la kn ? hahaha

nkara ; buat reunion ! :D

Enna Banana said...

enna sekolah sabs! haha
kita mmg jiran dari dulu la yunk! haha

Gayahspears said...

lawak doh video nih!! lari2..
sakan kau ya zama... hahaha

DIA Muhammad Ashraf Alexis said...

http://diamuhammadashrafalexis.blogspot.com/
salam.this is my novel..read if you have time and be my follower.i need around 200 blog follower to publish my novel...hope your support friend...thanks...

Nurulbadiah Lai said...

syg comel je..ololo..muahhhxx

-telordibasuh- said...

zama zaman telor dulu budak2 bute iT hahaha..

azaliahjsalleh said...

chumel omel videyo tuh

Poppy Lisa said...

Haha. Kelakar. Macam2 ada..Bak kata kawan Zama :p

hamzah ian said...

waaa... hebat... cantik korang eh.. har har har

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

ian ; ape yg cantik nye? HAHAHHAA

feeqa haballah said...

zamaaaaaaaaaaaaaa! wakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakaka rinduuunya!