FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Tuesday, October 12, 2010

tatapan ke santapan? HAHA

ASSALAMMUALAIKUM & HAI buat sume followers and yg bukan followers, HEHEH gile macam nak bagi speech kat grammy award je aku ni, HAHAHA

zama tak tahu taip ape sebenarnye ni , NGEE nah amik la korang santapan mata dari zama ! sepanjang abah ade kat umah ni, asyik kua je hari hari, penat -.-' tido pun dah tak cukup, sebab zama tido pukul 3 pagi, bangun pukul 9. mana nak cukup ! HAHAHAH nah korang geledah la gamba zama and adik snap random je ni, huweee ~
mummy mude ! =p bwekkkk ! i bukan mummy die, HAHAHHA i aunty die je yg digelar Achik :D mama si baby tu kerje kat KLCC jugak kat Petronas Twin Tower :) saja bawak budak kerdil ni jalan jalan :)
opah agah die ! HAHAHA mama kalau agah si Ara ni memang tak hengat dunie ! muke habis sume kucar lanar, BAHAHA sambil jalan pun bole pejam mata, terer kan mama zama? =p
ape korang rase tengok gamba atas ni? nak cubit? nak tumbuk? nak picit? nak ciom? nak hug? HAAAA pilih la mane satu korang nak sebab korang takkan dapat jupe die punye =p sebab kite sendiri pun jupe kat alam maya je, HIHIHI
HAHAHA gomol die achik ! gomol lagi ! comel an si kicik ni? die gelak sampai nganga air liur meleleh, EUWWW ! :D naseb la die baby, kecik lagi tak paham apa, HAHAHA
atukkkkkk ! :)
ini lepas makan. kat Restoren Puti Bungsu Batam. ape ke peliknye namenye kan? AHAHAHA sebab owner kedai ni orang pure indonesia and makanan sumenye resipi sana punya la =p harge berpatutan (erkk, berpatutan ke? baru 4 orang makan dah rm94, wakaka mahal kan? tapi sodappp)
habis lauk licin zama tibai ! terbaekkkk
ni haaa tolong ikatkan riben baju si kicik ni. tengok la muke die, kelaka habis penyet kat bahu mama, HAHAHA
ooppppsss ! iklan jap. due due tu kete idaman zama :) tapi mini cooper tu kete idaman dari dulu sampai sekarang. asal nampak mini cooper je, hati terus gundah gulana, HARHARHAAAA
alaaaa ayunye baby achik ni senyum :) ni kat rumah condo kami kat bangi :) baru je siap. tengah duk renovate lagi haaaa
CAKKKKK ! Ara nak say tata ni :)

okla kawan kawan, zama nak beredar dulu. perlu solat jap. menyejukkan hati yang panas ni, HAHAHA dah hampir tumbuh bulu macam badan HULK, eeeuwwwwwwwww ! bulu? ahhh silap sebut la weyyyy, HAHAHA ok sudah la merapu, selamat malam kawan kawan :)

*thanks for reading :)

25 comments:

Gayahspears said...

salam zama...
ala.. cumelnyer.. nk picit pp dye ley x..huhu..e geram2

petisuara said...

akak sgt cantik!sukenye tgk

fathiah said...

best ko p jalan2 wes...... nak ikot.... huhu

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

gayah ; saba2. nnt kite date bwk baby ni :D

petisuara ; hehe. akak cntik ke, baby tu cntik? hihi. thanks syg :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

fat ; mai duk rumah aku, dpt la jln2 , hehehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

whooa, baby itu sgt comel, pipi dia ghobbu sgt2..anyway, mesti baby comel happy cuz dpt pi jenjalan dgn aunty, grandma and grandpa dia..hehe..btw, chantik gmbo2 ;D

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

pipi gobu dan debab ! zama tgk pun geram. hari2 picit pipi die, haha

Mr Ceym said...

sumpah comel...haha.. sape yang terase? baby ke zama? mesti la baby! haha..zama pon comel...hehe

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha , xpe xpe. redha. sbb baby ni xbole diletak sebelah zama. nnt org confius sape baby, HAHAH *joke

Amalina said...

she's sooooooo damn cute la zama..
nak pinjam die untuk sehari leh?;D

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

no, cannot ! :D die my baby , hihi. xde sehari, xsnang duduk tau. haha

LiFe KaMi said...

comelnyerrr rasa nak tarik2 je pipi baby achik...:)

kobEj0rdan~ said...

muke baby tu ade iras2 sayer la:P

Cik Moon said...

alahaii..tomeiiinyerr budak kecik tu...

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

kami ; hehe. nnt baby tu mrh. die tu suke geget, hehe

kobe ; hahahha, iras awk? meh sini nk check. mcm x caye je. hahaha

cikmoon ; hihi, comel dan debab. :D

-telordibasuh- said...

comel cam telor ahhhaa

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

sape telor? anak buah zama? hahahah

-telordibasuh- said...

hahaha...owner telor la comel hahaha....kan kan

hamzah ian said...

wah wah wah

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

telor ; erk erk , owner telor? siapekah gerangan? ahhaha

hamzah ; waheeehuuuuuu ! :D

Enna Banana said...

okay!
baby tu comel sangat!
geraammmm jeh!

cHaN said...

comel la baby tu! mcm aunty die :D

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

enna ; hehe, jgn geram2. nnt ade anak sndiri :P

chan ; hahaha, mcm aunty die? omggg thanks ! HAHAHA

YAN said...

comel la atuk !

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha atuk mmg comel !