FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Sunday, October 17, 2010

si penagih tegar !

HUAHUAHUA ape yang ketagih ? atas tu ha yang ketagih sebenarnye. ketagih nak swimming punye pasal, HIHIK best tak tengok zama and abang abang and ara swimming ? seronok wow ! kenape ketagih ? HAAAA ni nak cerita la ni . hobi zama swimming :) tapi since pindah Kota Warisan selame one year and a half ni , zama dah tak jejak kaki ke swimming pool. sebab tak tahu kat mana nearest swimming pool dengan rumah zama . nak buat swimming pool kat rumah sendiri , ayeeemaaaa apppaaaaaaa rumah kecil saja :) tapi sekarang dah tau dah. kat Putrajaya ada satu ! :D

ketagih ketagih ketagih ! serius bile tengok swimming pool tu, lutut sume ketaq bagai ! HAHAHA itu la penangan swimming pool ni. tapi kan, air die masin, HUHU mungkin sebab negro selalu sangat berenang kat sini, wakaka oooopss ! :D

lokasi swimming pool kat atas ni ialah condominium kat Bangi. abah beli condo ni :) and ini kitorang serang la sebab dah siap, KEHKEH suke suke ! tapi kitorang takkan duduk kat situ. kitorang tetap duduk kat rumah sekarang ni walaupun takde swimming pool, HEHEH nak tengok condo ke? ni kat bawah ni tengok la puas puas , belum kemas apa pun lagi. apa pun tarak. langsir beli pasang siap je, nak cepat punye pasal, KAHKAH

rumah kami level 7 :) adik menyemak la kau ! =p
comel tak comel tak kami anak beranak menantu cucu cuit ? BAHAHAH :D ini kat pintu lua condo.
oh kejap kejap kejap ! korang kalau rase tak nak sakit hati , baik jangan scroll down ! sebab ade bende yang tak menyenangkan , HAHAHHA

ni dia , model gedik mengada , Mohamad Izanol Kamil bin Mohamad Kamal , along zama, HAHAHA
panas hati tak ? KAHKAH untuk pengetahuan umum dan sahabat handai , segalanya hanya lakonan semata mata . takde unsur kerajinan dalam diri along zama sebenarnye, WAKAKA die dengan adik zama , same je. zama la baik sikit , kot. *perasan lagi kau zama ! HAHAH
sebagai balasan untuk korang yang dah sakit sangat hati tadi , nah tengok gamba ni sebagai penyejuk sanubari, KEHKEH along and family :) Ara ade tu ! ayu kan die senyum? HIHIK i love you baby achik ! :D tata people !

10 comments:

Pinky Pixie said...

xlame kami pom nak g bercuti. hehe.. nak suruh zama ajar berenang.. boleh?

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

boleh boleh ! zama jd coach :D

cHaN said...

wow! rumah baru! nice nice! :)

Gayahspears said...

wah cantek gak umah kat putrajaya erk...nak beli sebijiklah..hik3
bestnyer.. umah mama aku kat sri damansara.. aku berenang waktu malam je..huhu...malulah org tgk..

fathiah said...

ajar aku jugakkk.. hahahahha....

Enna Banana said...

spending a nite at the new housie mmg best and feel diff..
baby tu sumpah comel
rasa nak geget je pp tembam dia tuh
and your sister mmg marveles, cantik like u..ceceh! puji melambung nih :P

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

chan ; thanks :)

gayah ; hahaha. ko berenang tgh hari la. ni aku berenang pukul 4. xde org tgk, haha

fat ; boleh ! nnt kite gi swimming ye :D

enna ; ikhlas x ni? hahaha. my sister in law mmg la. putih melepak ok. i hitam ! ahhaha

akm@miRa said...

ska babau main air ea..uhuhu cntik umah...if g swimmg kt mner2,ajk akak ea..huhuu gian tgok air dlm kolam tue...huhuhu

miszlullaby said...

comelnye baby tuuu...

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

kak akma ; hahaha, x ckp awal2. :P

lullaby ; hehe, kn kn ? :D