FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Monday, October 11, 2010

ringkas sahaja

ASSALAMMUALAIKUM kawan kawan :) ni haaa nak cakap pendek je, sumpah pendek ! erk? kalau tak terlajak kata laaa , HEHEHE ok tak tak . ni nak cakap ni , zama dapat award dari si fathiah kawan se-universiti , sebantal dan lain lain se lah =p terime kasih weyyyyy
dah bagi award, kau mintak pulak aku jawab soalan ni tiah weyyyy, HAHAHA takpela, jawab je. untung untung, die bagi lagi award kat aku, HHAHAHA ni dikire kire award yg ketige zama penah dapat, HAHAHA gile sikit kan? takpe lah, besyukur saje kepada tuhan :) ni ha soalannye.

1. thnks the person who gave you the award && link the person
maceh tiah :)

2. spread the word 5 blogger who u like && think their blogs are awesome
4) muni
5) puterk and fat , HAHAHA

3. tell 7 thing about yourself
1) im a girl who always stick with family
2) i love bobo (my bantal busuk) & no one can touch my bobo
3) im shopaholic , love bags , clothes , shoes (and tadi beli sandal lagi ! HAHAHA)
4) loves friends & wanna make them happy
5) if you are a boy , better think first before ask me to go out with you because i dont easily hanging out with a boy , especially someone i dont really know. (takot korang frust menonggeng ke, HAHAHA perasan gile)
6) i cant leave my home without my handphone (sebab ade gps ! kalau sesat, senang, HAHAHA)
7) im very sensitive but i dont show my feeling, HEHEH

ok dah? itu cume some je about zama , banyak banyak lagi tak bole la. nanti dah tak special la Nur-Za Marlyana Mohd Kamal ni kan? :D so, thanks a lot to Fathiah a.k.a Mrs. Hazwan :) i love u soooooo much ! HIHI tata

6 comments:

fathiah said...

hahahahaha... love u 2 :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

love u too threee four :P

kobEj0rdan~ said...

congeratz org kampong.haha

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha thanks jiran sekampong !

Nurulbadiah Lai said...

cyg..loveeeeeeeeeeeeeeeeee u
love u more and more..thanks tag nurul..:))

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hihi love u too three four five :D