FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Wednesday, October 20, 2010

PARAMORE mood !

ok kawan ! entri ni pendek je, sumpah pendek ! kenape? sebab zama frust menonggeng tak dapat pegi this concert , PARAMORE LIVE IN KL :( ok zama gile paramore ! yea gile ! tapi zama takde la fanatik nak mampos, KIHKIH

ini untuk korang yang tak dapat pegi concert ni, HAHAHHA tak dapat dengar Hayley Williams nanyi, korang dengar Hayley Petir nanyi boleh ?

HAHAHA why Hayley Petir? sebab suara gila nyaring nak mampos :D oh ye, kalau ade Noel Gallagher dengan Hayley Williams bukan ke menarik =p tapi maaf, tiade . yang ade cume Hayley Petir dan Noel Gelekgelek , HAHAHA itu name rekaan dan imaginasi sendiri , enjoy people ! =)

oh before that . ade some mistakes here and there , maaf la ye. kami adik beradik tidak la profesional. malah lebih teruk dari beginner, HEHE


toodles ! :D

19 comments:

Enna Banana said...

comel je suara dia!
itu suara zama kn kn??
i loike!!
suka la lagu ni juga ^.^

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hihik , agak2 suara sape? :P

cHaN said...

adik zama comel! :)

suara zama mcm penyanyi original la! marvellous! huhu :D

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

adik zama comel? akak die? hihik :P

x mcm pun. hayley williams ttp hebat :D thanks chan :)

Enna Banana said...

of cos la suara u kan.
gila sama!
cam hayley willams dah
sumpah envy gila! hahaha

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahhaa i dont call myself hayley williams. my fren said, hayley petir ade lah , ahahhha

zatros said...

Like..;p

mello said...

za..za..ma..ma..ter..pukau.. dgr suara..zama.. zama~~ hehe :p

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

zatros ; wee~ thanks :)

mello ; ahaha, terpukau? ayooo cpt bg duit sume ! kate terpukau, kihkih :P

LuLu said...

i like ur voice dear! lamenye i x main guitar. rindu nk main balik. u jd lead singer ok? haha

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

lulu , thanks. i jd lead singer ? bole jep. kite bukak group sndiri :P

cik elmo said...

wow ,ta rugii lahh i tak pgy tengok hayley williams ,stil dapat dengar hayley petirr .HAHA .like your voice la.thumbs up ! :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha , thanks elmo ! hayley tiruan aje ni :D

Meghil Yaargh said...

erk,betul ke telinga aku dengar.macam best jek suara!gosh!sorry i said it.ahak2

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

yaargh , kau mmg kn ? nak kene baling batu lesung dgn aku ! hahaha

D.I.T.T.O said...

wah! 1st 2 minutes mcm hayley, after that baru realised it was zama. haha.

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha, apsal br realised it was zama? sbb that sumbang voice?

conbellydiobeterisme said...

zama masuk band sy nak ?jadi vocal hehe :P

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

jd vocal ? hee. slalu gi jamming ke?