FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Friday, October 22, 2010

ngeri la woi !

PERHATIANNNN KEPADA SESIAPA YANG LEMAH SEMANGAT ATAU YANG NAK MUNTAH TENGOK BENDE PELIK PELIK , SILA LAH KELUAR DARI ENTRI NI YE
.....
.....
.....
.....
.....
.....
.....
.....
.....
.....
tengok la bontot die gantung camtu ! HAIH macam daging lembu nak beli untuk raya korban je kan? HUHU
ini? takot tak? HAHAHA

cisss sebenarnye entri harini takde kene mengene dengan dua makhluk alam atas ni, HAHHA nak tunjuk gamba yg bawah ni je haaa sebenarnye .

zama kan kene resit paper , so, zama nak korang sekali belajar dengan zama jom ! kite belajar Organic Compounds yg putar belit dan ade berjuta reactions nak kene ingat ni haaa , yg kat bawah ni baru suku ok . zama malas nak snap banyak banyak, jap lagi korang loya , KAHKAH
seronot tak ? ade bulat bulat , ade bentuk symmetry , ade bentuk hexagon , anak panah dan macam macam lagi, HAHHAA ini sangat ngeri tau tak ! nak hafal ni punye la macam, ARGHHH ! HAHAH selamat mengulangkaji la ye zama :D jangan lupe resit paper area 1-4 November ni :D wish me luck ye korang ye ? mmahhh lots of love , ngee

untuk korang :)
dah puas tengok yang ngeri atas tadi kan? haa yang ni tak ngeri. yang ini damai je, KIHKIH kalau ngeri pun maybe yang tudung wane kelabu tu, KAHKAH

goodbye guys ! :D

20 comments:

Enna Banana said...

geli lah! ni mesti kes rogol anak dara org nih, sebab tu kena gantung bontot..haha..
dah dah! cik zama sila pergi study okay! dush dush

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hihik, ok ok enna ! jgn marah saya cikgu ! :D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hishhh pi study sana.kecut parut LM,huhuhu.

zatros said...

huuuuh~ siyes ngeri.. tp nak try la.. mcm best jer..;p

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

LM ; hihik . jgn kecut, ade lg ngeri dr tu tau :D

zatros ; nk try yg mana satu? hahaa

zatros said...

nak try sume.. haha..

dah dah.. btul kata banana tu, g study la..;p

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hehe, ok bos !

ciput azny said...

cis mmg gmbar feberet aku atas tu.HAHAHA.gud lark beb :)

jambz- said...

kejap. perasaan ngeri gua tetiba berubah.

organic compound.

peehhhh. chapter paling sengal bagi gua. blank!

keh keh keh..

Pinky Pixie said...

euwww.. real ke tu.. huhu.. yark.

aipss, g study benda bulat2 tu.. xpaham.. hoho

C a k a p B o h o n g said...

pergh dasyat sungguh depa 2 boleh lekat kat merata anggota badan....eee ngeri tol.

tp budak kecik 2 comei.....

pening - pening bila ditengokkan organic compound 2 macam nk tekeluar biji mata

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

terk ; sape suruh bukak, dh bg warning atas tu haaa, HAHAHHA thanks tau , i lap u :D

jambz ; lu pnah tgk organic compound ke? bkn lu br nk amik spm ke? hihik.

pinky ; real la syg :) ayyoyoyo ingat kn pinky nk tlg :D

cakap bohong ; pening, jgn tgk tau, hihik. si kecik tu mmg comel. rock n roll gitu :D

munet said...

berchenta sunggoh dgn organic!!!

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

tepaksa munet, hehe

Cik Bulat said...

comelnye anak. hahaha !

f_aRa_aINa989 said...

tembammmm...comey2....=)

Gayahspears said...

adess.. ngeri ka??? aku rase lawak ade la..huhu.. zama2...

g0m0k9enDek said...

ngeri dan damai! miahahah

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

HAHAHA lawak doe komen korg.

cHaN said...

sangat seram okay itu gambar! haha
nyway, gudluck utk resit paper nnt zama. do ur best k :D