FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Sunday, October 10, 2010

My Last Syawal :(

HAAAA kan dah cakap zama kalau beraye, memang tak penah nak habis habis :D pada 9hb Oktober , sepatutnye bukannye akhir syawal. itu dah masuk month baru, HUAHUAHUA tapi kemungkinan ade kesilapan teknikal yg telah dibuat, tapi open house tetap diteruskan :)

Lokasi : mes pegawai TUDM Sungai Besi, Kuala Lumpur
Aturcara : Open House OP74
Jemputan : all Old Putera 74 (ex rmc) & family

jom tengok jom. zama pakai baju kurung ! weet weet ! HAHAHAH padahal hari hari dah pakai baju kurung kat cfs. orang pun dah naik muak tengok zama yg selekeh ni, KAHKAH peduli hapa hakuh ! *ape pulak dah kua H banyak sgt ni. tesembur air liur korang kat laptop masing masing, WAKAKA dah dah ah merapu, SENGET ! jom tengok gamba gamba ni. mana tau ade awek awek cowok cowok cun ke korang nak usha kan kan? HAHAHA selamat membutangkan bijik mata hangpa =p
nampak tak baby comel momel ni? itu Ara. baby achik :D comel kan kan? ni masa baru sampai. elok elok je sampai, sume cameraman serbu die, HAIH famousnye die ni, kalah achik die, WAWAWA
ini la kiroje pakcik pakcik yg baru sampai, HAHAH tak terkecuali abah zama yg boncet boncet tu :D boncet tande bahagie dgn kasih sayang tau , HAHAHA pandai pandai je aku ni =p
bile perut lapa, kite makan :D
first trip :D makan mee goreng dulu ye kawan kawan sebagai warm up, huahuahua :D sape lagi tinggi ? zama jugak, HIHI
second trip , char kueh teow :D abg char kueh teow ni masak sodappp ! :D
dah makan, kite bawak Ara jalan jalan, HIHI
ni makan balik, HAHAHA
OP74 :)
ni company abah :)
ini tak ingat company berapa :D
uncle Mohaya and Dato' Karim karoke , weet weet ~
gossiping :D
masjid TUDM SUNGAI BESI :) zama and kakak ipar and abg zama, fahmi namenye :)
adik poyo !
akhir kata, Ara say byebye ! HEHEHE comel kan die duk dalam seat rikaro ke ape tah namenye, HAHAHA merah itu garang, hitam itu menawan :D tata

14 comments:

farah said...

comel la anak sedare ko.
geram aku tgh pipi dieee!!!!
nak cuuuuubiiiiiiiittt
okay aku terpikat ngn ara je :D

fathiah said...

x habeh2 raye ko nih. huhuhu

D.I.T.T.O said...

suka pic last tu. =)

YAN said...

terlebih beraya ni ~!
;))

zatros said...

last pic: Ara macam kurg puas ati dgn sumthing.. hmm..

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

farah ; kalo ko terpikat dgn ara, meaning dgn aku jugak la, sbb aku makcik die, hahahah :P

fat ; asal? jeles eh? haha

ditto ; apsal suke? hehe

yan ; hahaha tau xpe. sbnrnye ahad pun beraya lagi :P

zatros ; ara kn kne ikat kat seat die tu. tu yg xpuas hati, hahaha

Mohd Aizuddin said...

haha i love the headband thing on ara's head ! comel. i love the braces on your teeth. comel jugak ! p/s; baju adik kau sama mcm baju mama aku baru beli hahaha. tapi mama punya ada macam vest ;)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

erk? bj mama kau? hahaha. bj laki ke mama kau beli?

Cik Bulat said...

serius ! sangat serius ! budak itu sangat comel !! awww~~

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

anak buah saya !

m.a.r.i.n.a.r.i.z.u.a.n. said...

bkn serius lg dah.. sumpah x tipu...
baby tuh sangat comel..

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hehe, kan kan? die cute sgt :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

uishh baby ni kalo dapat kat GKSB

abeh la kena gomoi...

haha

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha, saba2 . jgn gomoi die. achik die x puas lg gomoi :P