FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Sunday, October 24, 2010

kantoi SUDAAA

HAAA ini kerja cik GKSB , dia la main tag tag orang ni HAAAA , habis dah kantoi some parts of me, NGEEE

Once you have been tagged, you are supposed to write a note
with 25 random things, fact, habits, or goal about you.
At the end, choose 25 people to be tagged.
You have to tagged the person who tagged you
If I tag you, its because i want to know more about you

1. kurus . orang indonesia cakap , KEREMPENG, hahaha
2. ketinggian ala ala 160cm saje kot atau kurang sikit , NGEE
3. rabun jauh, HAHAHA
4. ade bantal busuk warne kuning dan sangat addicted dengan bantal busuk. takde si BOBO ni , tak dapat tido dengan aman.
5. garang macam singa walaupun muka tak garang kottt .
6. penyegan / pemalu .
7. in a reality life, tak banyak cakap kalau tak kenal orang . tapi banyak cakap bile kenal orang dalam alam maya, HIHIK
8. sayang sume kawan , antaranya puterk , naim, alin , fat, muni , Nurul (kwn blogger) dan lain lain juge tau :) *sorry tak sebut nama sebab kawan zama bukan 10 orang je, HAHAHA
9. suke makan pedas tapi tak tahan pedas, HAAA camno tuh ? =p
10. suke buat kek .
11. suke tido banyak banyak dan lama lama sampai lupa nak mandi, HAHA .
12. malas memasak walaupun reti masak. sebenarnye saje je nak rasa air tangan mama =p (ayat cover)
13. suke tengok Disney Channel . kalau lah Disney Channel tu tahu aku ni peminat fanatik, kan bagus. bole la jadi model iklan kat situ, HARHARHAAAA
14. kat rumah , perabot dalam bilik semua warna putih termasuk my baby Vaio sekali :D kenapa? sebab putih menenangkan :)
15. minat Interior Design and penah becite cite nak bukak company sendiri, wakaka padahal sekarang dah belajar Engineering pun =p
16. nak jadi pilot seperti ayahanda tapi hajat tak kesampaian :(
17. tak suka bende remeh temeh .
18. tak suke dengar bende yang same diulang berkali kali .
19. jenis direct to the point. kalau nak marah ke , ape ke , main tabur je, HAHAHA so lebih baik jangan salah cakap ye =p
20. tak suke hipokrit .
21. pernah jadi part time singer sebelum masuk Universiti.
22. rockstar wanna be , HAHAHA ini angan angan je la =p
23. suke tinggal handphone merata , lepas tu lupe nak reply mesej orang , HEMOHEMOHEMOH *gelak macam kartun dalam cite ninja boy kottt . kalau zama reply tu, maknenye zama ade dalam bilik la tu, HAHAHA
24. suke makan banyak banyak sampai muakkk dengan harapan nak gemok tapi tak gemok pun .
25. sekali bersahabat , selamanya sahabat tak kire kau jahat macam setan pun. HEHEHE

ADOIII nak kene tag 25 orang ? nak mampos? HAHAHA ok jap zama nak pikir nak bagi kat sapa :D
GKSB balik :P

ok cukup lah, dah penat ni bukak page orang dan tag mereka, NGEE tata !

11 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

rajin buat??

kih3....

pandai menyanyi rupanya si zama ni..

lepas ni bleh la nyanyi kat GKSB lak

hehe

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hohoho mestila rajin. GKSB punye psl, hihik :P

bole bole. lagu dodoi bole la :P

LuLu said...

ur dad pilot?? MAS ke? my dad pilot MAS :D ntah2 kenal hehe

fathiah said...

hahahahaha. rajin ko.. antway.. tq :)

c.a.k.a.p.b.o.h.o.n.g said...

"sekali bersahabat , selamanya sahabat tak kire kau jahat macam setan pun".

part ni c bohong suka...susah nk dapat kawan mcm niii...

mcm macm minat hang noh
nk jd pilot ,interior designer,pastu minat nyanyi...peewiittt..

-telordibasuh- said...

haha....tggu final exam baru jaaaaaawaaaaap bende ni

Gayahspears said...

uwaaaaaaaaaaa.....
zama :(
aku da buat n3 pasai nih..
panadol n misssenget yg tag :(
maleh nk buat ag..huhu..sory taw

Yaya Zamimi said...

tanks wehh!!! ak jwb suda!!! :))

YOUsoF said...

"suke makan banyak banyak sampai muakkk dengan harapan nak gemok tapi tak gemok pun"

same dan same..

Poppy Lisa said...

Aaaa.. Zama tag Lisa. Hikhik. Tq2.. :)

Pinky Pixie said...

byk persamaan la kite. hekhek. tang kurus, tinggi yatie 159. rabun jauh, konpem same. haha..