FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Saturday, October 9, 2010

Haa tengok !

HAAAA tengok ! dapat award pulak sebab kuat merayap , HAHHAA padahal merayap sebab bosan tak tau nak buat apa. lagipun blog kawan-kawan sume best best :) thanks munet , die ni kawan sama kelas programming dengan zama. duk tepi zama. setiap kali kelas, dua dua blurr nak jawab ape kalo ade assignment , KAHKAH lawak ! jawab kuiz pun meniru sume orang, weee~ jangan bitau miss tau kawan kawan =p

so, ini la award nye :) sepanjang berkecimpung dalam bidang blog ni, baru due kali dapat award , WAWAWA nampak sangat tak famous, HIHI (sedih sikit) tak pa lah , lagipun buat blog ni suka suka je. no other intentions. saje nak share dengan korang korang ni and nak menghiburkan hati korang. ecehhh ! dah macam raja lawak lak nak buat orang gelak, HAHAHA

ni haaa, dah dapat award , nak kene jawab soalan pulak lagi. award jenis ape ni kau bagi aku munet? HAHHAHA takpe lah, jom jawab jom. korang pun mesti nak tau something pasal zama kan? HIHIHI jom check this out ! :)

Apa yang bermain di fikiran you all sekarang?
1) open house open house
2) marah kat along, HEHE
3) nak handphone lagi ! :D
4) camne la result final aku haritu, lepas ke aku nak masuk gombak sambung degree?
5) balik dari open house nanti, nak download game SIM CITY ! :)
6) nak kene pi mandi , busuk sangat dah ! HAHAHA
7) ape la yg menyebabkan aku sesak nafas semalam, HUHU

Apakah nama samaran you all?
1) zama
2) manje

Sekolah
1) Sekolah Kebangsaan Bukit Sekilau (1998-2003)
2) Sekolah Menengah Kebangsaan Abdul Rahman Talib (2004-2008)

Berikan 3 orang yang you all sayangs.
1) God
2) Family
3) Everyone yg zama kenal :)

Panggilan nama untuk Si dia.
huahuahua , ade ke patut ? cek tak dak darling lagi. HAHA

Hadiah yang you all impikan daripada seorang yang istimewa.
kasih sayang :)

Blog mana yang you all suka visit.
sume blog :)

10 orang yg perlu di tag .
sume follower zama :)

terima kasih daun keladi, HIHI

8 comments:

zatros said...

ade lg open house? raye dah abes.. ke sambung raye cine..;p

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

sambung raya haji la, ayoyoyo

Wan Zhafri said...

huhu award2..
bla result nk kuar zama?
p tny dean jap~ =P
cuak laa kalo2 kna reseat lak...
hehe

zatros said...

Ooo raye aji.. ingatkan sambung ngan hari natal.. kuikui..;p

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

wan ; xtau bile kua :( takot jugak ni. huhu

zatros ; hari natal? xmo ah. saya orang islam ! :D

Gayahspears said...

salam zama...
wah2.. dapat award ya :)
selamat BW ya sampai lebam2 bijik mate tu..hik3

Pinky Pixie said...

woah, da kantoi.. skali lec bace blog.. cmno tu.. hihi

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

cikgayah ; uish lebam? mcm kne penumbuk tu, haha

pinky ; shhhh simpan la rahsio eden ni haaa :P