FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Friday, October 29, 2010

from Enna Banana darling :)

hamik kau ! award lagi ! yes ! tah yg keberape pun zama tak tau . eh lupe lak , takde mukadimah en ? HIHI

ASSALAMMUALAIKUM kawan kawan ! seronok tengok kek sempoi zama haritu ? HAHAHA saje zama tak update a new entri . malas , merajuk , dan macam macam ada. kenapa merajuk ? nanti la zama story . entri yg ni pasal award yg cik Enna bagi kat zama :) due sekali die tibai HAAAA thanks sayang !
kan ? HEHEH tibe tibe je en? ape yg kan pun zama tak tau, HAHAHA tak lah, actually nak cakap , simple kan ? HAHAHA blog zama ni simple and nice ke ? zama tengok macam blog baby baru belaja mengeja je enna ! HAHAHA :D setuju tak ? HIHIK tak tak gurau je. kene jawab lagi soalan . ok la korang baca sambil buntangkan bijik mata :D

1. anda rasa blog anda kacak?
jawapan : tak lah. hensem je, HAHAHA kidding ! blog saya ni nothing special pun. HEHE

2. hadiahkan award ni kepada 3 org rakan anda

3. ucapan
saya sayang bloggers ! HEHEHE tibe tibe je en ? HAA itu je la nak cakap . dah takde idea nak bagi speech, HIHI

seterusye !
........
........
........
dah dapat award 'YOU ARE THE BEST!' , kene la pulak jawab soalan , ok takpe zama jawab sementara ade mood ni, HAHAHA jom usha ape soalan .

A) Write 5 interesting facts about the person who gave u this
1. cute
2. peramah
3. kind
4. cool
5. girlish kot ! sbb suka pink :D

B)Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby...
1. ade bobo si bantal busuk
2. name sy pjg, so panggil je zama
3. family panggil manje
4. sy garang
5. sy hot-tempered
6. sy suke org yg otak gelong macam sy
7. sy suke menyanyi
8. sy suke swimming
9. sy suke tidur
10. sy suke duduk rumah diam diam, HEHE

3) Pick your most 10 deserving recipients and describe them.
ALAHAI kene ke? zama tak nak letak . sebab semuanya selalu singgah kat sini :)
thanks kalian !

ENNA ! THANKS SAYANG ! DUA SEKALI YE EKAU BAGI AWARD KAT EDEN ! HIHI. NI EDEN COPY GAMBO EKAU NI HAAA , PROMOTE SIKIT, JANGAN MARAH TAU :D
tata ! :)

2 comments:

Enna Banana said...

zama!!!!!!!! isk!
mana ada girly okay!
enna kasar macam jantan
pink tu biasa lah, semua pun suka kan kan. x payah tipu r..haha

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahahaha i dont like pink lah enna !