FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Friday, October 8, 2010

Favourite Saye bile Bosan

dah bosan kan asyik asyik tengok contest je? HAHAHA harini sekarang ni jam ni waktu ni minit ni saat ni (bape byk ni daaaaaaaaa) , zama bagi korang dengar lagu lagu favourite zama lak :D ecehhhh ! favourite ke zama? padahal dah lapuk jugak la group ni , HUAHUAHUA sebelum ni dah tau group ni ada, tapi takde la nak layan sangat. almaklumla busy busy belajar (macam la hebat sangat) =p

lagu lagu ni pun zama review balik dari seorang yg zama rapat , HUWAAAA thanks la buat die. die kate dengar la lagu lagu ni, syiokkkkkk wow ! tapi tu pun kalo korang ni macam ala ala rockstar, confirm korang layan . sebab lagu ni macam cool gile kot, KEHKEH

HAAAA amik amik ni lagu first yg zama belajar dari orang yg rapat dengan zama tu. die cakap , dengar lagu ni kalau teringat bende-bende lepas. die jugak cakap , DONT LOOK BACK IN ANGER :) haaa memang kene la dengan lagu ni tajuk pun camtu. cool je weyyyy lagu ni =p group ape ni? HAAA namenye OASIS :) like like. kalau korang suke, bitau la zama , bagi thumbs up ke kat comment ni, HEHEHE macam nak vote ape je , HAHAHA ok layan la dulu ni ..


dah puas ke? tak puas dengar la lagi, HEHE dengar je ulang ulang kali, layan je nanti , weet weet . SO SALLY CAN WAIT SHE KNOWS ITS TOO LATE..... lalalala dah tak ingat lirik, HAHAH dah la merapu zama. jom jom tengok lagu lain pulak :)


lagu ape ni? ni lagu terbaik yg zama penah dengar. sumpah terbaik ! macam cool nak mampos layan lagu ni :D *perasan cool jap HUAHUAHUA lagu ni, penyanyi die THE LAST SHADOW PUPPETS .tahuk lagu ni pulak MY MISTAKES WERE MADE FOR YOU . zama tau most of the guys mesti tau lagu lagu zama bagi ni kan? yg girls kalau perangai macam rockstar, confirm tahu ! :D

HAAAA selamat melayan la ye. zama bagi due je lagu, malas nak panjang-panjang. zama nak cepat ni. nak gerak pegi Terengganu ade hal ikut abah and mama and uncle. balik hari. esok kite jupe lagi yeeee ! tata :)

4 comments:

zatros said...

hmm.. lagu yg best dikala ingin melelapkan mata di mlm hari.. like like..;p

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha, ini mcm perli ni :P

zatros said...

haha.. perli pe nye.. btol la.. lagu yg nyaman je.. haha..

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahahah, nyaman la sgt :P