FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Wednesday, October 6, 2010

Contest Senyuman Maneh :)

HAAAA jom join contest lagi. kenape? sbb dah takde modal la duk rumah diam diam je tak kan nak tangkap gamba masuk blog. bende yg same je buat hari hari, HAHAHA bangun tido kul 1 , mandi pukul 4 , makan pukul 6 and 11 mlm . HAHAHA ok tak ok tak? care hidup yg sehat, KAHKAH ok cukup merapu , meh kite tengok contest ape pulak ni haaaa

ni haaa diaaa CONTEST SENYUMAN MANEH dari si penganjur :) click gamba tu untuk maklumat dari pihak penganjur eh eh?

HAAAAAAA tu diaaaa gamba zama bagi kat contest ni :D

tak tau la manis ke tak manis. korang pun bukannye boleh rase zama kan kan? HAHAHA so korang tengok je la zama sengih tu haaa. nampak gigi besi tu . dahla takde gigi 2 batang kene cabut sebab nak pakai braces punye pasal, HAHAHA so takpe lah. biar juri yg undi yeee :D

nah zama tag manusie manusie yg suke senyum .

dan lain lain , HEHEHE goodluck !

9 comments:

munet said...

maneh la zama... klo camni, mmg munie xley join la contest ni =(

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hehe, munet , masok je. sengih byk2 confirm manis, hihi

arisafujiwara said...

hahaha.kau zama.
adoiii!
macam2 contest ko masuk
mmg gaya idup sihat

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

thanks join contest =)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

farah ; hahaha gaya hidup masa cuti la weyyyy , bosan kot duk umah goyang kaki, haha

cik gadis ; ur welcome :)

farah idris said...

kalo bosan goyang kaki..goyanglah pinggulmu itu.HAHAHA

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

allah ! goyang pinggul? kalah inul daratista kang! HAHAHHA

farah said...

lawan sape paling besar.
aku buat contest macam tu agak-agak ramai tak nk masuk??hahaha.mesti ko one of them yg masuk ^^

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha buat la try tgk. hanye org2 yg bontot mantop je masok weyyyy