FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Wednesday, October 13, 2010

Contest I Love ICT :)

HAHAHA cakkkk ! dah mule balik dah perangai zama ni :D join contest lagi. sape suruh ade orang invite kan? and ade pulak bende yg dikehendaki untuk contest ni :D wee wee wee~ (kombang kombang hidung eden ni haaaa sobab excited bobonar :D) ape kehalnye yobbbb tibe tibe kua bahase nogori ni? wakaka , okla sudah layan zama. direct to the topic :D pasal contest ni.

cik Enna Banana ni invite zama :) zama pun dengan girang gumbira terpilih menjadi peserta contest die. ecehhhhh perasan la kau zama ! HAHAHA ok fine lepas ni dah tak perasan dah, HAHAHA oh shut up zama ! jangan melalut ! =p bawah ni banner contest ni. comel kan cik enna ni? zama like like :D korang boleh click gamba banner ni untuk direct terus ke page cik enna ni ye :)

cik enna , ini ha zama bagi gamba gamba untuk contest ni :) original tau dari zama. datangnye dari Canon 500d =p (nak jugak bagitahu, HAHA) sorry sebab zama letak banyak pictures sebab dah tak tau nak pilih yg mana. plus, cik enna tak cakap gamba nak satu dua atau lebih kan? so kat sini, bukan salah zama la, HEHEHE =p and and, zama join yg CATO B sebab zama takde gamba sorang, HEHEHE jadi cik enna, lihat lihat dan pilih lah dengan hati yg ikhlas dan girang gumbira di hari deepavali ! ooopsss ! asal lak deepavali kan? AHAHA silapp, maaf :D

yg ni mase zama and membe membe baru sampai. muke pun belum meriah lagi tapi dalam hati sume terharu tengok I-CITY ni :)
ini dah mule sesi menggediks sikit, NGEH NGEH NGEH
ini bertambah tambah kegediks-kan kami , huahuahua kurang jelas? hmm maafla sebab tak dapat nak tolong cerahkan, HAHAHA
dan ini , kami sayang I-CITY !

cerite di sebalik gamba gamba kami ni adalah :
1. kami berbaju kurung kerane kami adalah pelajar cfsIIUM PJ , HAHAHA
2. niat kami keluar pada hari itu adalah untuk berbuke puasa beramai ramai di One Utama sebab Hazwan bawak kereta, jadi, kami pun menumpang.
3. Hazwan adalah kekasih Fathiah :)
4. zama ponteng kelas computer 2 @ programming petang tu, HAHAHA shhh jangan bitau miss :D
5. puterk pun ponteng gak kot,ataupun die takde kelas, dah lupa :D
6. kami mampu ke I-CITY kerana lepas bukak puasa dan solat maghrib, kami saje saje ingin mencube naseb dengan mengajak Hazwan membawa kami ke sana, kalau tak, Hazwan takkan bawak Fat punyeeee =p HIHIHI jgn marah beb
7. kami dihantar pulang ke cfsIIUM oleh Hazwan pada jam 11 malam dan waktu tu pak guard dah tutup pagar weyyyyy !
8. dengan hati yg gundah gulana tak tau nak tidoq tang mana , depa decide sama ade tidoq rumah zama atau naim, tapi keputusannye kemenangan berpihak kepada zama, WAKAKA (ade ke patut kemenangan, bengong la kau zama =p )
9. zama tepon mama and cakap 'ma, nak balik rumah, pak guard tak bagi masuk uia' , and mama cakap 'ape? apsal tak bagi?korang ni pegi mane ha?' . HAAAA gaye macam marah kan? padahal bebel punye bebel rupenye die marah kat pak guard sebab dah tutup pagar tu je, wakaka
10. bergegas pulang ke rumah zama sambil kami bercerite hantu di dalam kereta beramai ramai :D (mujur bulan puasa kan, so takde la takot sangat, HAHAHA)
11. hangpa pikir lah sendiri ! sebab dah takde kene mengene dengan I-CITY, HAHAHA

jadinye, SLOGAN yg cik enna nak sangat tu, nah zama bagi !
'I love I-CITY because I-CITY gave me the best memories ever with my besties and everything happened by our spontaneous action ! (refer kat cerite disebalik kat atas tu ye) besides , we wore baju kurung okay ! and maybe everyone think that these 6 girls are crazy or what? its so funny wearing baju kurung when u wanna do something stupid like we all did ! can u imagine that ? HAHAHA and everyone was looking at us ! seriusly im not kidding :D thats y we all really love this I-CITY SO MUCH and it is because we all love each other too '

thats all cik enna , ily ! HIHI sebab invite zama :)

oh and sebelum terlupe , tag 5 orang itu adalah untuk :

tata !

18 comments:

Loyar Lawa said...

waohhhhh gud luck gud luck.... ngeeee~

x penah pon gi i-cty.. kecian kann... kekekeke

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha, pegi la. lampu die macam byk gile menyakitkan mate, hahaha

zatros said...

salamoo.. masuk ict kene bayor eh?

m.a.r.i.n.a.r.i.z.u.a.n. said...

so marina pn kene invt 5 org gak lah yer... hehehe...
ok i sahut cabaran I LUV ICT>>>.. hehehe

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

zatros ; wslm. kene la. nk msk free je eh kirojenye. hahaha

marina ; yup ! go marina go ! hehehe

Enna Banana said...

goosshh!! memang terbaik u punya update!
puji mengunung nampak? ahaha
anyway love your fiends
sangat sempoi macam enna
wink wink* sy mmg suka perasan :)

anyway thanks for joining my contest
i pray for your luck hun!

zatros said...

wakakaka.. siyes? bape rm? xpnah pegi.. tp takut la, nnt kene karen short..

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

enna ; pujian ikhlas tu, jgn dipndg remeh, hihi. xde niat nk mnang. saja suka2 :)

zatros ; rm 5 je kot, ntah lupe dh. haha

fathiah said...

hahahaha. ko tag aku zama? nak ak kasi gambar yg same ape. hahaha. anyway cun la aweks tu... n hazwan hak aku tau. ape kaitan? hahaha... melalut coz terlalu gembira. sory zama comey :p

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahahha alaaa ko bg la gamba yg lain. nk buat cmne kn? mmg kite sume pegi dan kite sume terbaekkkk ! hahahaa

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

thanks tag...

tp cm na nak join kalo xpenah pegi??

huhuhu

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

try la pegi. hehehe. kat shah alam. ke nk zama bawakkn?

Gayahspears said...

wah menarik tetarik lak Gayah nk join..
Gayah ade pic kat i city...
nak try gak ya..
yank.. gd kuck k :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

join jgn x join gayah ! :D gudluck juge tau tau :D

.s.o.f.i.a. said...

good luck dear!!! memang happening..........

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

thanks sofia ! hehe

Enna Banana said...

double check! :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

alright ! :D