FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Thursday, October 7, 2010

Contest Candid Camera :D

HAHHHH ! nak bagi bom lagi kat mate korang , HAHAHA dah juling ke? belum lagi kan? weeee~ contest ke-4 ! memang takde keje si zama ni kan? tak habis habis round blog orang, nampak contest je, terus join dengan muke tak malu walaupun tak kene tag , HAHAHA tapi tapi, kate terbuke, join je lah kan? :D

contest seterusnye ni, pasal candid. disebabkan tarikh mati contest ni adalah pada 25 Oktober iaitu jatuh pada hari lahir zama, zama pun join la contest ni :D ni haaaa tuan punye blog NOIEIZAN2U :) nasib baik bukan Noorizan, tu mama zama , HAHAHA ok sudah sudah, takde kene mengene dengan mama pun entri zama ni, HAHA korang click je gamba banner bawah ni kalau nak tengok entri kat page penganjur :)

nah nah ! candid picture dari zama :)
about the picture :
1. this is kak akma's home sweet home.
2. second day of raya :)
3. time for story telling with kak akma.
4. adik snap this picture.
5. im talking about something serious.
6. this soooo candid !
7. look at my face , i didnt know adik snap this picture. kehkeh
8. no edit. natural beauty dah , HAHA
9. nak menang, nak menang ! HAHAHAHA

so, zama tag this two person :)

7 comments:

zatros said...

ade chance mng ni.. tp kalu leh kedua2 blah tangan digunakan dlm acara story telling tu.. agar nampak lebih bersahaja..;p

ciput azny said...

aku pon ade join contest yg org tak jemput.HAHAHAHA

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

zatros ; haha, due tgn? malas lah. ketiak dh masyem jln beraye byk sgt, hahahaha

puterk ; hahahah same la kite ye. saje suke2 menyemak, HAHHA

zatros said...

Lorr.. dlm pic bukannye org bleh bau pon..;p wakakakaka..;p

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

xpelah, x mau xmau , HAHAHA

noie said...

hehehe still cute walaupun muka tu nampak serius kan.. kan... tq sebba joint k :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hehehe cute? alahai, muke cm tongkang pecah , hihi. thanks dtg jenguk tau tau :D