FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Wednesday, October 6, 2010

Contest Bersama si Kecil :)

HAI hai hai kawan kawan , entri kali ni zama masuk contest, HEHE alang alang dah di-tag oleh seorg sahabat baik iaitu si FAT ni, zama pun join je lah. lagipun zama ade anak buah yg comel momel :D so mane la tau bole ke dapat hadiah kot kot . lagipun untuk mengisi mase lapang yg panjang ni. bosan duk rumah diam-diam =(

so kawan-kawan, contest ni name nye seperti tertera di atas. korang bole click gamba bawah ni utk terus ke entri penganjur :)


so, ini gambar yg dipertaruhkan oleh zama :)

gamba ni bersama dengan anak buah zama, Danish Ara Arizi :) gamba ni semase kami di wedding cousin kat Taiping, Perak. zama penah tulis entri pasal wedding cousin zama ni. HEHE comel tak comel tak? si Ara ni baru bangun tido sebenarnye tu pasal muke blurr je, HEHE die baru je masuk 7 bulan pada 2 Oktober baru-baru ni . si bulat ni sangat nakal dan mengada tapi pendiam. die tak banyak merengek kecuali lapar, nantok, beyakk or kincing je, HEHEHE ok dah dah itu sahaje :)

mari zama nak tag manusie manusie ni :)

so goodluck guys ! :)

5 comments:

fathiah said...

hhahaahhaha. tq join jgop ye. :)
ara mmg comey. cam aku. hahahaha

Mohd Aizuddin said...

wahh comel la zama i mean comel lah ara hehehe. goodluck babe ! kalo nak ada kena vote apa-apa you lemme know alrite. aku support kau. :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

fat ; comel mcm ko ke? mcm adik ko ye la :D

zudin ; alright beb ! :)

Gayahspears said...

done~

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

thanks gayah :)