FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Tuesday, October 26, 2010

BIRTHDAY boo boo

HAHAHAHA hai kawan kawan saya dah tua satu hari untuk hari ni , ohh sedihnyeeeee :( tak sangka dah 19 tahun . tapi tak rasa macam dah 19 , rasa macam 9 tahun , WAKAKA bole ke macam tu ? HIHIHI semalam tengah hari , zama pegi cfs , nak pegi amik nota kimia sebenarnye :) dengan harapan nak studyyyyy sampai pintar , HIHIK alih alih zama pulak kene heart attack kat sane, HAAAA amik kau !
gedebuk sebijik kek jenis ape fesyen ni pun zama tak tau , HAHAHA hasil kerja dari roomates dan anak angkat bilik 312, HAHAHA i love you all mmah mmah . baik punyaa zama baru landing atas katil sebab rinduu nak guling kat katil tu , tibe tibe je , 'HAPPY BIRTHDAY TO YOU.........' hahaha ok ok ok, aku ingat korang lupa la woi ! sebab pukul 12 malam tu kan korang dah wish , apadaaaa mujur la korang tak baling tepung ke, HIHIK kalau tak , habis aku nak pakai baju ape weyyy :D

sebenarnye, itu bukan kek . itu Apollo Cake , haa kire kek la jugak , HOHOHO yang tercucuk cucuk macam ceracak tu my favourite Rocky Magic, HIHI sedappp kalau makan sambil study :D yang hitam tu pulak ? hmm itu seat kerusi kat bilik study budak Architecture, BAHAHAHA bole lak budak budak ni amik buat alas , konon konon besa la kek nye , HIHI thanks kalian , sangat terharu , HUHUHU
Engineering Department , teman budak budak ni tengok schedule kelas diorang :)
meet my bestie , Fathiah :)

ini apa ? Hadiah la :) kotak jambu gile warne merah , HAHAHA nak tengok isi dalam ? jap jap , scroll bawah sikit je lagi =p
.......
.......
.......
.......
.......
buku 2012 :) suke suke , pengetahuan ni , HEHE
HAAAA yang ni jeles tak korang ? ape bende ni ? ini T-Shirt sebenarnye , HAHAHA dari sahabat zama. sebab zama tak dapat gi konsert PARAMORE haritu , so agaknye sebab tu die bagi T-shirt ni, thanks so much ! dah rase macam Hayley Williams dah ni, wakakaka
dan ini , comel kan ? HEHEHE terime kasih awak , awak, awak dan awak . ALAAAHHH sebenarnye nak cakap terime kasih semua ! HAHAHA thanks !

and ,

HAPPY BIRTHDAY GAYAH ! :D
(because today is 26 October)

14 comments:

-telordibasuh- said...

sory la my sister haha..tahun ni xde hadiah..tggu thn depan yee

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

kedekut ! haha

shy said...

happy birthday zama....
ari tu memang ade nampak zama kat dpan irk dpartment...

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

eh, kenapa x tgur zama?

Gayahspears said...

hepy b3sday zama :)
thniah sbb menang kontest aku..hihi

cHaN said...

happy birthday zama! hadiah nnt kte pos ea! hihihi

fathiah said...

seronok nye dapat hadiah :)

Pinky Pixie said...

hapy belated besday syg.. da tue da.. ekeke =p

nkara said...

hepi belated besdei...
baru 19 dik..
akak ni ha dah 29...
kehkehkeh...

hafidzah hafidz said...

perghh~ best gilew!! jelez wooo~ agagagaga~ >.<

LuLu said...

heyy happy belated dear ;)

YOUsoF said...

waa cake tu nampak ganas, tp mesti maniiis kan. Ade lebih tak t-shirt paramore tu?? hehee

*Anyway yang terbaik je okeh!

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

thanks guys ! :D

najihah sahami said...

hepi balated bday yunk...hehe..