FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Thursday, October 14, 2010

Award dari Cik Fiezah :D

yay ! suke suke ! first time ade orang bagi award yg direka sendiri, banggenyeee ! (kombang bulu idong eden, HAHAH tak senonoh oopsss maaf =p ) baiknye hati cik fiezah kite ni :) sayang ah kat die. padahal baru je kenal, kan kan? tapi sumpah die ni baik ! ape? tak baik sumpah ke? okla fine ! die ni teramat baik dan tak boleh dinafikan dah, HEHEHE bunyi macam nak bodek kan? takde lah, ikhlas datang dari hati sanubari dan paru paru ni, KEHKEH

cik Fiezah cakap kan, bole amik dua award . tapi tapi , zama tak nak la tamak kan :D disebabkan cik Fiezah meletakkan syarat iaitu kene sambung ayat yang tergantung tu , so zama amik award yang ni ha :


kenape zama amik award ni ? sebab korang perasan tak gamba award ni ade 4 girls and 4 girls tu melambangkan roomates zama yang kucar lanar lantas kecoh mecoh dan segala bagai , HAHAHA mesti korang tak paham kan? baik jangan paham , fiezah pun jangan paham tau. nanti tak pasal demam tak leh jawab test, kuang3 =p

soalan yang diberi oleh cik Fiezah, ni ha : 'Siapakah orang yang anda cintai/sayang dan mengapa?'

lepas tu, cik Fiezah suruh sambung ayat ni ha : 'Saya memang dah lama jatuh cinta/sayang dengan.............sebab................'

HAAAA amik kau zama ! habis la bocor segala punah ranah rahsia yang kau simpan selama ni. HAHAHA ape kene mengene kan? bengong la kau zama =p

nah nah , zama sambung :
Saya memang dah lama sayang dengan 4 roomates saya sebab diorang ni gile ! bukan gile je , tapi mereng ! bukan mereng je tapi bengong ! bukan bengong je , tapi kecoh ! bukan kecoh je , tapi sewel ! bukan sewel je , tapi sume jenis pelik pelik tu adalah milik mereka ! walaupun begitu , mereka ini memahami setiap suka duka kami bersama . kenalkan ye , Puteri Azny Fazlina , Nurul Naim , Nurul Shazlin dan Nur-Za Marlyana :) oh yang last sekali tu , saya sendiri , KIHKIH malu sampai bepeluh peluh -.-'

Fiezah Fiezah ! suka tak suka tak ? HIHIHI penat zama memikirkan ayat yang comel momel untuk sambung ayat yang disuruh oleh Fiezah ni , HEHE

zama nak buat yang cintai tu tak dapat la sebab masih single mingle lagi , HOHOHO tapi nanti kalau tibe tibe dapat jemputan kawen dari zama, jangan terkejut tau ! =p HAHAHA berangan ! umur baru nak masuk 19 jagung ada hati nak kawen , HARHARHAAAA gelak dah macam gajah nak terbang je ni , huduh ! =p

so, itu la die ye cik Fiezah.
terime kasih daun keladi , jemput bagi award lagi :D
sedap tak pantun dua kerat zama ? HIHIK
tata ! :)

7 comments:

zatros said...

kongratulasi..;p semoga dpt award lagi..;p

-telordibasuh- said...

hahaha..kawen!! hope berjaya hahha

hafidzah hafidz said...

hahaha..geliw sakit perot gelak..macih ea amek award ni..hehe..best jek dapat kawan otai otak gilew2..sempoiiii~ hahak

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

zatros ; maceh maceh :D

telor ; hahaha amin amin ! tlg semayang hajat cpt !

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

fiezah ; jgn sakit perot. nnt terbuang air beso kat sini, hihik :P

Poppy Lisa said...

Woot.. Woot.. Cantek award tu eh ;)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

cntik kn kn kn? hihi. zama suke :D