FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Saturday, October 30, 2010

im not a BABY !

OHHHH baby Ara , apa pasai la comel sangat Achik tengok ni ? HIHIHI muslimah tak Ara kawan kawan ? :D die pakai shawl arab zama , HAHA cute gile en? :D geram grrrrrr grrr

ok back to the main topic, HIHI betul la tu im not a baby . because i am 19 years old now. dah tua kot :( kalau nak dijadikan cerita , bile remaja ni dah besa panjang, mesti nak bebas kan ? macam tu la jugak zama . tapi zama bukan la nak bebas bersosial sana sini because that is soooo not me .

being the only daughter in my family is hard actually. pergi mana pun kena soal. eventhough my dad rarely be at home but he still care about me and my brothers :) some people, even parents ada kat rumah pun , ada je yg tunggang langgang kan? parents tak kesah kan ? tapi zama pegi mana pun kene soal .

rules kat rumah bila abah ada :
1. wake up as early as u can
2. eat your breakfirst if u wake up early
3. if ur out with ur friends , make sure u'll come back home before 10pm(ini utk zama je lah)

HAHAHA itu dia rules nye. kalau tak ikot, memang bising yg amat. kalau abah takde , mama no hal punya lah. cume beza mereka berdua ni lain sikit.

mama : sporting tapi kuat membebel yg macam macam.
abah : muke je garang tapi cool gile !

HIHI jadi itu lah mereka . dulu masa zama sekolah rendah , masa UPSR dapat 5A . punye lah zama semangat apply nak masuk MRSM ke, SBP ke , nak gah la jugak macam orang lain masuk asrama. sebab dulu orang cakap orang yg masuk asrama ni orang pandai pandai, HAHAHA

at last , walaupun dapat surat tawaran ke MRSM, abah tetap tak benarkan zama pergi :( punah segala harapan yg masa tu teringin nak jauh sikit dari rumah sebab tak nak jadi anak manja. tapi tengok la, sekarang dah terlebih manja ! HAHAHA

masa form 3 , abah kate form 4 nanti boleh la nak masuk asrama . tapi itu lah zama , main punya pasal dan lagi satu nafsu untuk tinggal jauh dah takde , NGEH NGEH jadi mase PMR buku satu pun tak bukak ! ape yg ingat, itu la yg zama jawab , serius ! zama dapat 5A 3B , HAHAHA bangga tak ? tak kan? HAHAHA abah memang tak bangga dengan zama. die cakap , 'abah kecewa dengan awak'. menangis bagai nak rak zama , HAHA tapi peduli apa waktu tu , memang zama dah tak teringin nak masuk asrama .

habis form 5 , hamik kau zama ! dapat tawaran Matrik Gambang hutan simpan Pahang agaknye, BAHAHA ingatkan dah nak bergegas kemas barang untuk check-in kat sane, HEHEHE alih alih dapat pulak tawaran dari UIA. ingatkan UM :( sedihhhh . pilihan pertama zama masa apply UPU dulu adalah UM-Asasi Seni Alam Bina :) bercita cita nak jadi interior designer kan dulu, HEHE yg kedua masih di UM-Asasi Kejuruteraan . dua dua habuk pun tak dapat. last last terime saja lah UIA pun . at least dekat dengan rumah :D

hari pertama kat UIA, hati ni gundah gulana gile . sebab zama bukan la jenis yg cepat bergaul and dapat kawan baru sebab dah selalu duduk rumah kan , so susah nak adapt bende baru. tapi yg hebatnya, zama tak nangis. nak tau sape yg nangis ? ABAH ! hahaha kan dah habis ego tu . tula dulu zama tanye, 'sayang kakak tak?' abah jawab tak. kan bile akak pergi, abah dah rinduu :D lagi sorang ADIK zama ! die takde la nangis. tapi yg zama ingat mama story kat zama , adik bangun semayang hajat tengah malam and berdoa 'ya allah , berikan lah kakak aku selamat walau kat mana pun die berade, jage lah die sebaik mungkin'. ok yang tu memang zama nak nangis. terharu kot. tak sangka kami gaduh gaduh macam singa laut (eh, singa laut? haha) pun , adik tetap sayang zama :) love adik :)

scroll bawah cepat !
thats me ! when i was a baby , a naughty kid , a loud baby and sume aku lah ! HAHAHA

dan sekarang , ini lah zama !
ade sape sape nak tolong pegangkan kasut zama tu tak? HAHAHAH tak lah, gurau je. ade tak orang nak teman zama ? jadi teman sehidup semati pun boleh jugak. sebab zama masih kosong. zama senang berseorangan sebab takde sape yg mengawal hidup zama. plus, islam jugak sebenarnya tidak menggalakkan berpasangan. tapi islam jugak tak melarang. pandai pandai la control ape yg patut, HEHE jike mahu , kahwin lah ! HIHIHI

bile zama dah besar, macam ni lah rupanye =p *ape kene mengene kan? HIHI kalau dulu kepala tidak ditutup , sekarang zama sudah berhijab :) kalau dulu zama lupa amal ibadat , kini zama lebih mengutamakan solat :)

kata orang , mati itu bila bila saja , dan zama takut akan kematian. kerana sesungguhnya , amal ibadat yg ada hingga hari ini belum lagi mencukupi. jike esok hari kematian zama , zama harap zama pergi dalam keadaan yg amat mulia :)

betapa zama sayangkan mama abah dan seluruh keluarga dan kawan kawan yg ada di sekitar zama. jika seorang pergi, air mata ini akan gugur juga, cume kata kata itu tidak terungkap. zama tak pandai mengungkap dengan kata kata. dan zama juga tak pandai mengekspresikan dengan perbuatan. kerana apa ? kerana zama ini terlalu halus perbuatannye. korang tak paham ke ? HIHI ini bahasa orang seni =p

hari ini, ketika ini, zama perlu menjadi insan yg lebih matang . cukup la sekadar zama cakap , IM NOT A BABY, IM A BIG GIRL. AND BIG GIRLS DONT CRY *macam lagu fergie, HIHIK

p/s : zama terlalu rindukan tempat ini sampai kadang kadang berlinangan air mata. korang tahu kan kat mana? :) itu adik, along, kak ira dan wanteh bersame zama :)

i love you all ! tata :D

Friday, October 29, 2010

Carlo Rino

buy me something from this boutique ! pleaseeee, HEHEHE ade satu beg tu new arrival . warna hitam kulit , perghhhh zama check kat website die ni takde pun update handbeg tu :( hmm nak beg !

sape suke handbeg ? nanti bole join zama shopping okeh ! tata :D

from Enna Banana darling :)

hamik kau ! award lagi ! yes ! tah yg keberape pun zama tak tau . eh lupe lak , takde mukadimah en ? HIHI

ASSALAMMUALAIKUM kawan kawan ! seronok tengok kek sempoi zama haritu ? HAHAHA saje zama tak update a new entri . malas , merajuk , dan macam macam ada. kenapa merajuk ? nanti la zama story . entri yg ni pasal award yg cik Enna bagi kat zama :) due sekali die tibai HAAAA thanks sayang !
kan ? HEHEH tibe tibe je en? ape yg kan pun zama tak tau, HAHAHA tak lah, actually nak cakap , simple kan ? HAHAHA blog zama ni simple and nice ke ? zama tengok macam blog baby baru belaja mengeja je enna ! HAHAHA :D setuju tak ? HIHIK tak tak gurau je. kene jawab lagi soalan . ok la korang baca sambil buntangkan bijik mata :D

1. anda rasa blog anda kacak?
jawapan : tak lah. hensem je, HAHAHA kidding ! blog saya ni nothing special pun. HEHE

2. hadiahkan award ni kepada 3 org rakan anda

3. ucapan
saya sayang bloggers ! HEHEHE tibe tibe je en ? HAA itu je la nak cakap . dah takde idea nak bagi speech, HIHI

seterusye !
........
........
........
dah dapat award 'YOU ARE THE BEST!' , kene la pulak jawab soalan , ok takpe zama jawab sementara ade mood ni, HAHAHA jom usha ape soalan .

A) Write 5 interesting facts about the person who gave u this
1. cute
2. peramah
3. kind
4. cool
5. girlish kot ! sbb suka pink :D

B)Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby...
1. ade bobo si bantal busuk
2. name sy pjg, so panggil je zama
3. family panggil manje
4. sy garang
5. sy hot-tempered
6. sy suke org yg otak gelong macam sy
7. sy suke menyanyi
8. sy suke swimming
9. sy suke tidur
10. sy suke duduk rumah diam diam, HEHE

3) Pick your most 10 deserving recipients and describe them.
ALAHAI kene ke? zama tak nak letak . sebab semuanya selalu singgah kat sini :)
thanks kalian !

ENNA ! THANKS SAYANG ! DUA SEKALI YE EKAU BAGI AWARD KAT EDEN ! HIHI. NI EDEN COPY GAMBO EKAU NI HAAA , PROMOTE SIKIT, JANGAN MARAH TAU :D
tata ! :)

Tuesday, October 26, 2010

BIRTHDAY boo boo

HAHAHAHA hai kawan kawan saya dah tua satu hari untuk hari ni , ohh sedihnyeeeee :( tak sangka dah 19 tahun . tapi tak rasa macam dah 19 , rasa macam 9 tahun , WAKAKA bole ke macam tu ? HIHIHI semalam tengah hari , zama pegi cfs , nak pegi amik nota kimia sebenarnye :) dengan harapan nak studyyyyy sampai pintar , HIHIK alih alih zama pulak kene heart attack kat sane, HAAAA amik kau !
gedebuk sebijik kek jenis ape fesyen ni pun zama tak tau , HAHAHA hasil kerja dari roomates dan anak angkat bilik 312, HAHAHA i love you all mmah mmah . baik punyaa zama baru landing atas katil sebab rinduu nak guling kat katil tu , tibe tibe je , 'HAPPY BIRTHDAY TO YOU.........' hahaha ok ok ok, aku ingat korang lupa la woi ! sebab pukul 12 malam tu kan korang dah wish , apadaaaa mujur la korang tak baling tepung ke, HIHIK kalau tak , habis aku nak pakai baju ape weyyy :D

sebenarnye, itu bukan kek . itu Apollo Cake , haa kire kek la jugak , HOHOHO yang tercucuk cucuk macam ceracak tu my favourite Rocky Magic, HIHI sedappp kalau makan sambil study :D yang hitam tu pulak ? hmm itu seat kerusi kat bilik study budak Architecture, BAHAHAHA bole lak budak budak ni amik buat alas , konon konon besa la kek nye , HIHI thanks kalian , sangat terharu , HUHUHU
Engineering Department , teman budak budak ni tengok schedule kelas diorang :)
meet my bestie , Fathiah :)

ini apa ? Hadiah la :) kotak jambu gile warne merah , HAHAHA nak tengok isi dalam ? jap jap , scroll bawah sikit je lagi =p
.......
.......
.......
.......
.......
buku 2012 :) suke suke , pengetahuan ni , HEHE
HAAAA yang ni jeles tak korang ? ape bende ni ? ini T-Shirt sebenarnye , HAHAHA dari sahabat zama. sebab zama tak dapat gi konsert PARAMORE haritu , so agaknye sebab tu die bagi T-shirt ni, thanks so much ! dah rase macam Hayley Williams dah ni, wakakaka
dan ini , comel kan ? HEHEHE terime kasih awak , awak, awak dan awak . ALAAAHHH sebenarnye nak cakap terime kasih semua ! HAHAHA thanks !

and ,

HAPPY BIRTHDAY GAYAH ! :D
(because today is 26 October)

Sunday, October 24, 2010

kantoi SUDAAA

HAAA ini kerja cik GKSB , dia la main tag tag orang ni HAAAA , habis dah kantoi some parts of me, NGEEE

Once you have been tagged, you are supposed to write a note
with 25 random things, fact, habits, or goal about you.
At the end, choose 25 people to be tagged.
You have to tagged the person who tagged you
If I tag you, its because i want to know more about you

1. kurus . orang indonesia cakap , KEREMPENG, hahaha
2. ketinggian ala ala 160cm saje kot atau kurang sikit , NGEE
3. rabun jauh, HAHAHA
4. ade bantal busuk warne kuning dan sangat addicted dengan bantal busuk. takde si BOBO ni , tak dapat tido dengan aman.
5. garang macam singa walaupun muka tak garang kottt .
6. penyegan / pemalu .
7. in a reality life, tak banyak cakap kalau tak kenal orang . tapi banyak cakap bile kenal orang dalam alam maya, HIHIK
8. sayang sume kawan , antaranya puterk , naim, alin , fat, muni , Nurul (kwn blogger) dan lain lain juge tau :) *sorry tak sebut nama sebab kawan zama bukan 10 orang je, HAHAHA
9. suke makan pedas tapi tak tahan pedas, HAAA camno tuh ? =p
10. suke buat kek .
11. suke tido banyak banyak dan lama lama sampai lupa nak mandi, HAHA .
12. malas memasak walaupun reti masak. sebenarnye saje je nak rasa air tangan mama =p (ayat cover)
13. suke tengok Disney Channel . kalau lah Disney Channel tu tahu aku ni peminat fanatik, kan bagus. bole la jadi model iklan kat situ, HARHARHAAAA
14. kat rumah , perabot dalam bilik semua warna putih termasuk my baby Vaio sekali :D kenapa? sebab putih menenangkan :)
15. minat Interior Design and penah becite cite nak bukak company sendiri, wakaka padahal sekarang dah belajar Engineering pun =p
16. nak jadi pilot seperti ayahanda tapi hajat tak kesampaian :(
17. tak suka bende remeh temeh .
18. tak suke dengar bende yang same diulang berkali kali .
19. jenis direct to the point. kalau nak marah ke , ape ke , main tabur je, HAHAHA so lebih baik jangan salah cakap ye =p
20. tak suke hipokrit .
21. pernah jadi part time singer sebelum masuk Universiti.
22. rockstar wanna be , HAHAHA ini angan angan je la =p
23. suke tinggal handphone merata , lepas tu lupe nak reply mesej orang , HEMOHEMOHEMOH *gelak macam kartun dalam cite ninja boy kottt . kalau zama reply tu, maknenye zama ade dalam bilik la tu, HAHAHA
24. suke makan banyak banyak sampai muakkk dengan harapan nak gemok tapi tak gemok pun .
25. sekali bersahabat , selamanya sahabat tak kire kau jahat macam setan pun. HEHEHE

ADOIII nak kene tag 25 orang ? nak mampos? HAHAHA ok jap zama nak pikir nak bagi kat sapa :D
GKSB balik :P

ok cukup lah, dah penat ni bukak page orang dan tag mereka, NGEE tata !

Friday, October 22, 2010

ngeri la woi !

PERHATIANNNN KEPADA SESIAPA YANG LEMAH SEMANGAT ATAU YANG NAK MUNTAH TENGOK BENDE PELIK PELIK , SILA LAH KELUAR DARI ENTRI NI YE
.....
.....
.....
.....
.....
.....
.....
.....
.....
.....
tengok la bontot die gantung camtu ! HAIH macam daging lembu nak beli untuk raya korban je kan? HUHU
ini? takot tak? HAHAHA

cisss sebenarnye entri harini takde kene mengene dengan dua makhluk alam atas ni, HAHHA nak tunjuk gamba yg bawah ni je haaa sebenarnye .

zama kan kene resit paper , so, zama nak korang sekali belajar dengan zama jom ! kite belajar Organic Compounds yg putar belit dan ade berjuta reactions nak kene ingat ni haaa , yg kat bawah ni baru suku ok . zama malas nak snap banyak banyak, jap lagi korang loya , KAHKAH
seronot tak ? ade bulat bulat , ade bentuk symmetry , ade bentuk hexagon , anak panah dan macam macam lagi, HAHHAA ini sangat ngeri tau tak ! nak hafal ni punye la macam, ARGHHH ! HAHAH selamat mengulangkaji la ye zama :D jangan lupe resit paper area 1-4 November ni :D wish me luck ye korang ye ? mmahhh lots of love , ngee

untuk korang :)
dah puas tengok yang ngeri atas tadi kan? haa yang ni tak ngeri. yang ini damai je, KIHKIH kalau ngeri pun maybe yang tudung wane kelabu tu, KAHKAH

goodbye guys ! :D

Wednesday, October 20, 2010

tak penting pun ni .

its already 3.10 am on 20th of October 2010.

i just cant sleep and i dont know why :(

people , help me please .

my final result for my last semester will be announce by 5 pm today .

and tonight, i feel empty and i cant sleep.

i wonder why .

GOD, give me some strength :'(

PARAMORE mood !

ok kawan ! entri ni pendek je, sumpah pendek ! kenape? sebab zama frust menonggeng tak dapat pegi this concert , PARAMORE LIVE IN KL :( ok zama gile paramore ! yea gile ! tapi zama takde la fanatik nak mampos, KIHKIH

ini untuk korang yang tak dapat pegi concert ni, HAHAHHA tak dapat dengar Hayley Williams nanyi, korang dengar Hayley Petir nanyi boleh ?

HAHAHA why Hayley Petir? sebab suara gila nyaring nak mampos :D oh ye, kalau ade Noel Gallagher dengan Hayley Williams bukan ke menarik =p tapi maaf, tiade . yang ade cume Hayley Petir dan Noel Gelekgelek , HAHAHA itu name rekaan dan imaginasi sendiri , enjoy people ! =)

oh before that . ade some mistakes here and there , maaf la ye. kami adik beradik tidak la profesional. malah lebih teruk dari beginner, HEHE


toodles ! :D

Sunday, October 17, 2010

si penagih tegar !

HUAHUAHUA ape yang ketagih ? atas tu ha yang ketagih sebenarnye. ketagih nak swimming punye pasal, HIHIK best tak tengok zama and abang abang and ara swimming ? seronok wow ! kenape ketagih ? HAAAA ni nak cerita la ni . hobi zama swimming :) tapi since pindah Kota Warisan selame one year and a half ni , zama dah tak jejak kaki ke swimming pool. sebab tak tahu kat mana nearest swimming pool dengan rumah zama . nak buat swimming pool kat rumah sendiri , ayeeemaaaa apppaaaaaaa rumah kecil saja :) tapi sekarang dah tau dah. kat Putrajaya ada satu ! :D

ketagih ketagih ketagih ! serius bile tengok swimming pool tu, lutut sume ketaq bagai ! HAHAHA itu la penangan swimming pool ni. tapi kan, air die masin, HUHU mungkin sebab negro selalu sangat berenang kat sini, wakaka oooopss ! :D

lokasi swimming pool kat atas ni ialah condominium kat Bangi. abah beli condo ni :) and ini kitorang serang la sebab dah siap, KEHKEH suke suke ! tapi kitorang takkan duduk kat situ. kitorang tetap duduk kat rumah sekarang ni walaupun takde swimming pool, HEHEH nak tengok condo ke? ni kat bawah ni tengok la puas puas , belum kemas apa pun lagi. apa pun tarak. langsir beli pasang siap je, nak cepat punye pasal, KAHKAH

rumah kami level 7 :) adik menyemak la kau ! =p
comel tak comel tak kami anak beranak menantu cucu cuit ? BAHAHAH :D ini kat pintu lua condo.
oh kejap kejap kejap ! korang kalau rase tak nak sakit hati , baik jangan scroll down ! sebab ade bende yang tak menyenangkan , HAHAHHA

ni dia , model gedik mengada , Mohamad Izanol Kamil bin Mohamad Kamal , along zama, HAHAHA
panas hati tak ? KAHKAH untuk pengetahuan umum dan sahabat handai , segalanya hanya lakonan semata mata . takde unsur kerajinan dalam diri along zama sebenarnye, WAKAKA die dengan adik zama , same je. zama la baik sikit , kot. *perasan lagi kau zama ! HAHAH
sebagai balasan untuk korang yang dah sakit sangat hati tadi , nah tengok gamba ni sebagai penyejuk sanubari, KEHKEH along and family :) Ara ade tu ! ayu kan die senyum? HIHIK i love you baby achik ! :D tata people !

Saturday, October 16, 2010

sapa suke coklat? sape suke kek? tolong bace, hehe

HUAHUAHUA ini la gaya gelak ketawa masa kini ye kawan kawan. macam orang sengau lagaknye, gile ke ape kau zama , HIHI takde lah . harini zama nak ajar korang masak masak . eh bukan masak masak . nak bagitahu buat penggemar coklat dan cake sesuatu, HEHE

haaaa ape yg sesuatu tu kan? okla, kalo coklat + kek = ? korang boleh jawab ke? kalau korang dapat jawab, 100 markah untuk anda , dan dapat makan kek free , HAHAHA ye ye je aku ni, soalan senang sangat tu.

HIHI sebenarnye, entri harini mengada ngada sikit, kenape? zama pun tak tau. tapi zama rasa macam tu. malu pun ada. hehe. zama sebenarnye, aduhhhh camne nak cakap pun tak tau ! =( boleh korang tolong cakapkan tak ? HUHUHU

ok ok , sebenarnye zama nak cakap dulu mukadimah ni haaaa. buat kawan kawan yg dah tahu tu, buat buat je la tak tahu kan, HIHIK *mengada pulak =p sebenarnye zama buat cake harini . moist chocolate cake. kenape zama buat? sebab aunty suri tempah dengan zama. so zama buatkan untuk die :)

buat pengetahuan semua , zama buat bisnes kecil kecil aje dengan this chocolate cake. zama tau ramai orang pandai buat but this one is different kot. i belaja from my umi angkat , then zama edit apa yang patut untuk make it more delicious :) zama penah jual kat KLIA secare kecil kecilan saje. zama mintak tolong dengan adik kakak ipar mase tu. sebab kebetulan die kerje part time kat one of the boutiques dalam KLIA . mule mule macam tak bape laku sebab kate diorang, dah ade orang jual bende bende macam ni. tapi kak pia cakap dont give up . so zama try again :) and ALHAMDULILLAH laku tau ! believe it or not ? zama jual yg dalam cup kecil tu je sebab zama tau orang senang nak makan nanti. but zama ade cakap kat semua pelanggan if nak yang besar for kenduri or ape, let me know. ade sorang kakak tu tempah sampai dua bijik yang besa. katenye nak bawak balik kampung untuk kenduri tahlil :) tapi disebabkan keadaan tak mengizinkan. mase tu zama dah nak berangkat pergi umrah :( rezeki kat situ dah terlepas. takpelah, nak buat camne kan.

after kak pia stop working part time kat sane, dah takde sape beli, HIHI sebabnye zama dah stop buat. cume kawan mama yg aunty suri ni je selalu tempah. haritu raya sampai dua bijik kau die nak ! tekejar kejar zama buat, HAHAHA and harini zama buat lagi sempena die nak pergi haji :) die cakap , 'ini rezeki manje before aunty pegi haji, balik nanti aunty tempah lagi' .sukenye zama tak terkire. ade jugak orang hargai air tangan zama ni kan :)

oh my god ! this entry is too serious kan? HAHAHAH what can i do ? malam ni mood gedik hilang. tinggal mood chocolate cake je, HAHAHA

so dengan ini zama nak bitau korang , zama nak jual kek kek ni ! laku ke tak zama tak tau la korang nak beli ke tak, HIHI nanti zama bitau hargenye ye :) korang tengok la dulu ape yg zama gune untuk pembuatan kek yg tak seberape perfecto nye ni , HIHI

this is my lovely KENWOOD ! :) dah lama ni mama beli. masa tu harga murah. around 8 hundreds something kot, masih berkhidmat tau dalam keluarge ni. and zama la penyambung warisannye, muahahha
mari pukul pukul telor ayam ni . telor campur gula caster :)
masok tepung , cakkkk ! siap ! HAHAHA ok tipu je.

sebenarnye ade la lagi beberapa bahan yg zama masukkan tapi mana boleh bitau, rahsia . cume zama bitau korang , zama tak gune bahan bahan biase yg kat kedai. zama beli yang special . so harge mungkin mahal sikit buat korang rase. tapi bagi zama ok je tu. HEHE kalau korang nak resipi lain , zama boleh bagi. but not this cake ! :D

see ! this is my chocolate cake. i mean moist choc :) nampak burok kan? sebab yg ni zama buat cincai saja. nak cepat . but its delicious. *ecehh puji diri sendiri kan? AHAHHA tapi betul la. kalau tak, kenape sume my committee member Enginius berebut nak makan this cake sampai licin semua ? kan kan ? and they all nak lagi, oh maaf la cukup satu cake untuk korang, HAHHA kalau nak lagi, tempah =p


so kawan kawan , ini la die kek nye :)

price :
rm 40 (untuk yg besa)
rm 13 (untuk yg rectangle shape)
*tak termasuk kos hantar

if korang stay area KL , Selangor , Nilai, Salak Tinggi , zama hanta by hand je :) because dekat saja dengan rumah. if yg duk jauh sampai utara sana tu, need to tambah sikit la price sebab kena pos :) tapi zama tak tau lagi harga.

shape :
round , square or rectangle only :)

tapi yg rectangle tu kecil je macam yg ada selalu jual kat pasaran tu kan. and harge pun kecil. HEHE

duit boleh bank-in kat akaun maybank zama :)

maybank :
106099245616
atas nama Nur-Za Marlyana Mohamad Kamal ye :)

ok lah tu , kalau korang macam nak cube ke, better amik yg rectangle kecik sikit. inform zama tau :) nanti zama reply. hanta kat sini and leave your address , name , and phone number:
aposch_bluesh@yahoo.com

kalau laku, ALHAMDULILLAH, kalau tak, pun takpe :)

thanks membace ye kawan kawan :)

oh lupe nak cakap, untuk serius buyer je eh? tak mo main main, kesian zama nanti, huhu