FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Tuesday, September 28, 2010

penat menunggu saat itu

ASSALAMMUALAIKUMWARAHMATULLAHIWABARAKATUH ! mintak maaf kawan-kawan kerane kelewatan dan kependekan zama meng-update blog. busy dan malas bercampur baur. bukan niat nak biarkan korang tetanye-tanye mane zama pegi ni . tapi zama sebok menghabiskan masa dengan OPEN HOUSE dan STUDY for my final examinations. lepas ni insyallah graduate from CFSIIUM :) then, continue my degree in UIAM Gombak . itulah saat yg zama tunggu. untuk grad and sambung degree. macam yg korang tawu la, zama ni engineering student . agak tough subjek-subjek nye disitu . betul kan terk ? kalo korang tengok zama bertungkus lumus dalam bilik hostel , memang macam reban ayam jadinye katil tu , HAHAH bukannye ape , tak tau nak mulekan study yg mana. lagi satu, zama bukannye jenis study awal . last minute study is much better for me. kenape? sebab mase tu zama mule la rushing ingat sume bende. ade 3 paper yg mencabar minda zama . Chemistry 2 , Mathematics 3 (Calculus) and Computer 2 (Programming) . memang la orang cakap last minute study tak bagus , tapi apa nak buat . lain orang lain care kan ?

setelah SE-tahun 4 bulan zama menghabiskan mase kat cfs ni, ok ini hari terakhir zama ke sana. pagi pagi buta lagi dah kene tahan dengan pak guard. AHAHA ade ke suruh parking kat masjid, then jalan kaki masuk dalam cfs. jauh oke ! langsung tak berperikemanusiaan buat student yg nak sitting for exam. damnnnn ! rase nak maki hamun pun ada tapi buat tak tau sudah. kate nak exam, kene banyak bersabar :D

after exam, kemas punye kemas barang barang dalam bilik , zama pun bukak my ex-loker. HAHAH nak tau ape jadi? terdapat baju-baju si roomates zama belambak tak berlipat ! HAHAHA ape yg korang buat dengan loker aku ni ha Puterk, Alin ngan Naim ? HAHAHA cantik betul aku nengoknye =p kelakar gile .

dan lepas exam, beredar lah aku ke tempat lain dengan hati yg girang gumbira di hari raya. HAHAHA dalam otak ni tak habis-habis rindu budak-budak ni (terk, muni, tiah, alin n naim) . kenape? sebab rindu lah. nanti zama masuk Gombak sorang-sorang tanpa mereke :'( zama nak bg tatapan foto foto saat kami bersama yg zama sgt rindu :)
yg atas atas gamba cantik molek bak cek mek molek , yg makin bawah gamba dah pecah pecah macam tongkang pecah, HAHAHA kenapa? sebab yg bawah guna camera fon je. itu sebelum kehadiran DSLR tercinta :D yg atas tu saat kecintaan sudah hadir dalam hidup =p

ape nak cakap? sikit je zama upload gamba ni sebab kebanyakannye sudah di-upload :) korang bole flashback yg older posts. insyallah ade muke kami kami yg famous ala ala Angelina Jolie. erk? ape kene mengene kan? HAHAH oklah, walaubagaimanapun, mereka ini sahabat . susah senang HUHA HUHA bersame =p kalo aku kene repeat, korang akan jumpe aku lagi tau ! so jangan bosan tengok muke aku ye roomies ! HAHAHA love yaaaa tapi doakan aku bejaya :D

9 comments:

fathiah said...

terbaik. :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

makaceh :D

m.a.r.i.n.a.r.i.z.u.a.n. said...

mase tgh study nie memang seronok.. nan klu dah kerja kompom boring, teringat masa study2 dul.. semoga berjaya k.

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hehe, thanks marina :)

ciput azny said...

HAHAHA..itu naim punyer keje.maklumla.balik secara tergesa-gesa :)

anwy,we'll miss u babe!tke cre okey.muah!

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha naim? dh agak dh. naseb baik ms aku bukak tu, bj2 tu x humban aku. hahaha.

Mohd Aizuddin said...

heyyyy aku pun sama study last minute. senang sket masuk dll hahaha. && pagi-pagi gate masjid tu tak bukak yea ? nice one :)

Poppy Lisa said...

Zama, jumpa kat Gombak December ni :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

zudin ; gate masjid bukak lah ! aku nk msk park kete dlm cfs je sbb nk sitting for exam tp pak guard halau park kat masjid. mcm damnnnn gile ok ! huh !

lisa ; okie dokie ! kalo teserempak, tgur tau ! sbb zama x cam org sgt. hehe