FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Wednesday, September 8, 2010

mari shopping buat kali terakhir .

ASSALAMMUALAIKUM kawan-kawan. hari ini hari yg menginsafkan. cewahhh ! mane ade . same je macam hari-hari yang lalu. HEHE pertame sekali nak cakap, mesti ade beberape kerat manusia dah bosan dengan blog zama ni sebab asyik-asyik cerite pasal baby Ara kan kan kan?

okay cakap je la ape korang nak, i dont care =) kenape zama suke cakap pasal Ara ? sebab budak kecil tu comel dan banyak karenah. and die anak buah zama yg pertama. tak salahkan zama excited? bukannye zama takde cerite pasal lain =p jadi, korang kalau bosan, tak yah bace. zama tak mintak pun (padahal dalam hati sedih. sob sob :'( )

jom la tengok zama teman mama gi shopping kat jalan TAR (jalan Tunku Abdul Rahman) . pemintaan mama dah tercapai ni =p
ok jalan sesak nak mati padahal baru jam menunjukkan pukul 12 lebih pagi buta. korang jangan salin pulak plat kete orang depan tu. mahunye dibantai zama nanti, HEHEHE
mari park kete kat sini. kat stesen star kat tepi sogo ni ha. ni je yang kosong. yang lain penuh macam semut semut nak curik makanan.
jom jalan ! ALAMAKKK terpegang bontot lak aih. AHAHAHA taklah manede pegang. sebenarnye tengah tarik baju tu ke belakang dan ke bawah sikit. (cover sikit) NGEEE
mama nak shopping tudung. pastu due beradik ni sempat lagi buat iklan tayangan unggul untuk Gulati's. HAHAHA ada gaya model terkemuka tak kami? =p jangan muntah tau baca entri ni. HAHAHA panjangnye kaki aku
shoot 1 !
tengokla kete melimpah ruah. sumpah zama tak sanggup drive ke sini. ni pun sebab abg zama yg drive. so macam okla tu ade pemandu berhemah bawakkan kami ke sane. NGEEE abah lak tertinggal kat rumah. kesian abah. penat katenye :(
kepala mama ! kepala zama ! teke teke cepat yang mana satu menjadi pilihan hati dan kalbu ! WAHAHAHA dahla korang, jangan layan zama ok. otak songsang sikit memang macam ni.
tu diaaaa muke serius. buruk benor ! mama bulat mate tengok tudung. NGEH NGEH
akhirnye selepas penat bersesak kat atas jalan raya yang sememangnya jalan tar tu (kat depan umah zama pun jalan dibuat dari tar jugak, HARHARHARRR) , kami decide masuk satu butik tudung ni. ada aircond. menarik. adik dengan fahmi suke sangat la. diorang cakap, mama, kat sini mama nak tengok lama lama pun bole, kitorang tak kesah. HAHAHA adik bosan tu. sian die. tapi sape suroh die nak ikot kan =p
oh tangan tu bukan cacat tu. tapi begerak. nak angkat peace tak sempat, HAHAHA pilih zama pilih lagi. ape yang zama pilih? zama pilih selendang sebenarnye :) alaaaaa selendang style baru yang ada buah kat hujung. comel. tapi tah camne nak pakai zama pun tak tau. main belit belit je la nanti, HAHA zama tengok yang wane kelabu. sebab baju cardigan zama untuk raya wane kelabu :)
yang ni pun same. zama jenguk selendang jugak tapi ni kat kedai lain. sebab kedai tadi takde selendang wane kuning :D pastu tolong pilihkan tudung untuk mama pulak.
bile dah abis sume sume tu, ni la keje dua beradik ni. snap gamba tepi jalan. kesian fahmi takde muke die =p ok dahla , zama malas sebenarnye nak cerite pasal jalan TAR sebab zama tau most of people sume tahu pasal tempat ni kan :) tangan ade handphone tu. mesej sape tu zama ha? HAHAHA

kite layan si Ara la pulak :) ni pagi pagi tadi masa zama baru bangun tito.
ye ape tengok tengok saya ni? saya tau saya comel. jangan la nak amik gamba saya senyap senyap ! HAHAHAH serius betul kan muke die? kelaka laaaaaaaaaa
eh ape ni? awak ni buat saya terkejut lah ! NGEEEE lagi sekali die buat muke. mulut pun senget. HAHAHA
paksu dukung awak ye Ara :) kat sofa baru. tapi ni sofa sewa untuk raya. sofa yang abah order tak sampai lagi. HEHEHE

tata :) nak gi mandi pulak.

4 comments:

zyla said...

suke suki tgk zama shopping ngan famili..
pndai btul 'photographer' tu tngkap gmbar.. hehe..
baby ara, bila la dia nk ada rambut ea??
p/s: klakar la description utk gmbr ke-3 tu.. ^_~

zatros said...

confessions of a shopaholic..;p

akm@miRa said...

si babau yg chomel..i miss u.. =) rya nti tak jmper lor..huhu =(
mnje : byk nyer AbC dlm nie..huhu nk ajr babau ker??huhu (part time job)..lallaala

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

zyla ; sethn lg agaknye ara nk ade rambot . hehehe

zatros ; hahaha. mama shopaholic :P

kak akma ; a'ah ni part time job. haha