FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Sunday, September 5, 2010

Jusco Jusco ! :)

CAKKKKKKKKKKKKK ! (suke sangat cak-cak zama ni, HAHA) macam katun apa tah si Ara ni kan kan? comel je die. HAHA adik yg selimut die camtu gune tuala lap mulot si kerdil ni. tuala besa gedabakkkk macam apa je. tu yg zama dgn adik buat kerje camni kat Ara. HAHAHAH destinasi kite harini Jusco Taman Equiene (yeke macam tu eja? lantak lah, NGEEE), Seri Kembangan :)
HAAAAAAAAA jeling jeling !
kakak, kalau nak enterprem , lainkali bitau awal awal ye? bole posing sekali dgn zama and abg :D tengokla kakak baju hitam tu. sebok pandang jugak. HAHA die pekerje kat kedai Scholl ni rasenye :D
HAAAAAAAAA kan dah cakap akak tu nak enterprem. ade aje muke die. tapi kali ni die pandang kat kaki mama. sebab mama tengah test kasut baru die. cantik. wedges wane brown. (ALAH kau zama memang, asal brown je sume cantik) NGEEE tapi betul la kan kan? new arrival pulak tu kasut mama :D
pilih mama pilih lagi. die tengah pilih cadar katil sebagai hadiah Kak Syikin kawen nanti. Kak Syikin tu anak maklang. maklang tu kakak mama. HEHE tapi zama tak dapat hadirkan diri kat majlis tu nanti :'( sob sob sob
3 style gamba berbeza. kenape 3? sebab tak 4. HUAHUAHUA sebenarnye zama suke comforter ni. dah cakap kat mama yg zama nak. tapi die kate kat bilik kan dah ade. kan haritu mama dah tempah satu set sekali dgn langsir. ok, sekali lagi zama diam membatu with a straight face. *tanak cakap dgn mama :( comforter ni comel. tau tak ape makne comel? comel tu cute. cute tu macam Ara , NGEE stop merapu ! :D
asyik-asyik muke mama je. sebab harini shopping day mama :D die tengah pilih baju singlet lubang-lubang utk Ara. sexyyyyyyyyyyyy ! =p
ape kate anda? comel tak comel tak? 3 combination colours in one rak. HOHO 3 lagi? HAHAHA nampaknye kawen 3 la zama nanti, KAHKAHKAH
minum susu tonggang-tonggang paklang kau bagi ye Ara. HAHA opah takde je nak meraung macam kene picit bontot kuat-kuat, HAHA die sayang mama zama sebenarnye. mama takde je, die nangis. penat jugak la nak pujuk.
1. segan
2. mengada
3. gedik

HAHAHAHA kenape 3 lagi? kan dah cakap zama nak kawen 3. HAHA saja je takde keje sebenarnye. kat carpark baru nak posing. dalam mall tadi tak mo. malu orang ramai tengok, NGEEE :D
adik lagi laaaaaaaaaa. control macho. konon nak drive kete. lesen takde lagi ye ! HAHAHAH :D
seronok. cermin kete jadi macam cermin muka. HAHA gamba ni setelah di-edit. kalau tak, memang muka gelap gulita dek cermin kete along ni :D

Selamat ber-Shopping ! :)

10 comments:

ieQa sWetLuv said...

alalalala chumelnye babay tu huhu

Pinky Pixie said...

comel gila comforter tu. sebab ade pink2.. hehe

saifuddin hashim said...

hahaha.

gedikk!!

zatros said...

1st pic: cute je.. sian dia xleh wat pape..;p

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

ieqa ; anak along zama tu :)

pinky ; suke btul die ye kaler pink :P

sepul ; ape gedik2? hahaha

zatros ; kn kn kn? hihi. klaka je.

akm@miRa said...

shopping sakan..huhuu =)
cntik cmfter nie..meriah...huhu

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

cntik kn kn? suke :D

D.I.T.T.O said...

the three pose of yours, KELAKAR!
hahaha..mana pic baju2 raya u ni?

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha. asal lak klaka u ni? pnat je i posing. haha. xmo tunjuk bj raya. hari raya nnt br tunjuk :P

akm@miRa said...

cantik...purple+pink = cute!huhu =)