FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Friday, September 17, 2010

hobi semate mate

kenape? sumbang? pelik? asal la zama tibe-tibe upload video ni? HAHAHA ok nak bagitahu korang la ni. kan dah seminggu zama biar blog ni sunyi menyepi. sebenarnye zama busy dengan final exam. almaklumlah lepas ni dah nak sambung degree. dah susah sikit nak menggile dengan kawan kawan dan roomates tersayang (menangis sikit) ='(

seminggu jugak la zama bergelumang dengan buku buku atas katil dengan harapan hasilnya membuahkan kejayaan ! :) yakin zama yakin pada diri dan otak kau yang macam macam ada tu =p jadi, hasilnya selepas seminggu, zama bagi video ni untuk korang sakitkan telinga. HAHA

dah la tu , tak larat nak update panjang lebar. zama nak bagi korang tonton foto foto perkahwinan cousin zama pulak ni. die kawen 18 September haritu kat Taiping , Perak . Selamat menonton ! :)
tengok orang kawen rase macam kite lak nak kawen kan? HAHAHA dah bosan? kite buat iklan jap yeeee :D
mama dan kakaknye, maklang zama :) sebelah tu Ara dan zama, achik ara :) ok habis iklan . HAHA kite sambung dengan makan beradab pulak .
ok, meriah tak? pelamin cantik kan? 5 ribu je sume sume . kalo kat KL sumpah tak dapat harga camtu. kat Kemaman masa along and kak ira kawen pun mahal nak mampos.

haaaa itu la die antare gamba gamba yg zama snap snap random je. kalo rase nak tengok lagi banyak, korang bukak la facebook zama ye :)

tak banyak zama nak cakap entri kali ni . takde idea. HIHI nanti zama update lagi. sebab esok ade open house kat rumah zama. datang la =p

tata :)

12 comments:

zatros said...

brape lame yg diperlukan utk swan tu cair?

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

xtau. haha. tp lps 4 jam muncung die dh xde. agaga

zatros said...

wakakakakkaakkaka... gilos

akm@miRa said...

wah..pndai lor kimi n fhmi main..huhu congrt utk diorg.. =)tpi sape nynyi tue ea??hahaha 'I dont lOvE u....

Mohd Aizuddin said...

holy nuggets ! was that you singing zama ? dayyum ! nice weh !

p/s; so you've formed a new band ! hehehe

feeqa haballah said...

oh cehhh cehhh :p best video.

D.I.T.T.O said...

araa pakai gaun, comel.
botak! =P

ciput azny said...

aku kenal awex yg nyanyi tuu :P
beb upload lg vdeo cmtu.bes2!

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

kak akma ; penanyi terbaek tu. hahaha

zudin ; haha, teka la sape :P

fqa ; kimi hebat skang tau :D

ditto ; achik die lg comel. hahaha

terk ; haha, kalo knal , diam2 je. malu malu -.-' hahahaha

Un Phat Lee said...

selamat pengantin baru.(walaupun gua tau bukan lu yg kawin.ehe XD)

fathiah said...

terbaik r zama ko nyanyi :) ske2

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

fat ; hahaha makaseh darling :D

lee ; haha , nnt gua smpaikn kat my cousin .